Sulama amaçlı yapıldı turizme de hizmet veriyor

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ozan 7 yıl önce

Bayburt un içinden akan Çoruh Nehrinin değerlendirilmesi ve projeler yapılmakta. Nasıl proje olduğunu bilemiyorum. Bana göre Bayburt turizm yönünden Çoruh değerlendirilmeli. Şu anda TOKİ nin sanayi de yapacağı inşaatların yerine Trabzon daki Uzun göl gibi bir göl oluşturulabilir. Aslan dağına çıkış yolundan Bağlarbaşı Cam-Turgut Özan Bulvarından tekraren Aslandağı giriş yoluna kadar alan içerisinde göl alanı oluşturularak çoruhun suyu göl içerisine akıtılarak tekrar 21. şubat caddesinden çoruha akıtılabilir. Bu alanda rakım yaklaşık alt kısım ile aslandağı giriş yolu arasında 1562-1565 metre arasında değişmektedir. Bu oluşacak gölün çevresinde tek katlı oteller yapılarak arap turistler buralarda konaklatılabilir. Yaklaşık gölün uzunluğu 1500-1600 metre olabilir. Eni de en dar kısımda 300 metre olabilir. bu göl içerisinde kayıklar olabilir. gezinti yapılabilir. Yazın serin terletmeyen havası olan Bayburt kışında hem kop kayak tesislerinden turistler yararlanılabilir.

Avatar
halit aktaş 7 yıl önce

gelde siloya anlat

Avatar
Şafak Güngör 7 yıl önce

Trabzondan gelmek isteyenler var. Ben söylemiyorum başkan söylüyor "Özellikle Trabzondan gelmek isteyenlerin olduğunu ifade eden Ersen,"

Avatar
oğuz tolga 7 yıl önce

Nolur be selami Ersen. Biraz da Bayburta selam versen. Vizyon neymiş göstersen

Avatar
Mudafer özyurt 7 yıl önce

Selami Ersene Bravo. Diyorum ki acaba bu adamı İstanbula mı başkan yapsalar. Kim bilir neler neler yapar. Demirözü örnek alınsa Bayburt şaha kalkar bence.

Haber'e Git