Dağların delisi Muzaffer Demirhan

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet 7 yıl önce

1974 Kayakçı Muzaffer gümüşhanede stadın karşısındaki dağdan aşağıya bir gösteri yaptı .hazırlanan pist yetmedi kayakçı muzffer yola savruldu hiç unutamıyorum o gün yapılan hatayı.Çok büyük bir kazaydı .Gümüşhanede tek başına bir gösteriydi.

Avatar
Kara Murat Fatih'in Fermanı 6 yıl önce

Ah benim Güzel Gümüşhane'm. Yazıyı okurken ağladım.Muzaffer Demirhan gibisi bir daha gelmez.Bizim kuşak onu tanıyamadık ama okuduğumuz için hep bildik ve onunla övündük. Gümüşhane'deki stadyumumuza onun adı verilmeliydi. Yeter ki memleketimin başını dik tutsun. Türk'ün başı eğilmez. Bizi inanılmaz derecede dünyada temsil etti. Ama sporu anlayıp yaşatacak insanlar artık yoklar ne yazık ki. Eski Gümüşhane'yi araki bulasın. Şehirdeki tek boş alanımız olan eski stadyumumuza bile bina yapmışlar. Geçen sene gördüm ve gözlerime inanamadım. Gümüşhaneli eskiden çok okurdu, şimdi okumuyor. Oran o kadar düştü ki Muzaffer Demirhan'ı tanıyan kaldı mı bilmiyorum.
Canım Gümüşhane'm dünya tersine dönse senden vazgeçmem.Bu sene şampiyonuz Allah'ın izniyle. Çamlıköy'den derin sevgiler..

Avatar
Ertuğrul Alp ALTAY 3 yıl önce

Muzaffer abimizin mekanı cennet olsun. Okurken gözyaşlarımı tutamadım. Gümüşhaneli neyin kıymetini bildi ki. Geçenlerde memlekete gittiğimde belediyenin oradan Alibeylere kadar yürüdüm, ancak stadın oraya geldiğimde başımdan kaynar sular döküldü. Bir daha baktım yanlış bir yere mi bakıyorum diye, lakin stad yoktu ve yerine bina yapılmıştı. Sordum burası ne binası diye, kimse bilmiyordu ne işe yaradığını. Pek de gönüllü net bir cevap vermediler, öyle anlamadan yürüdüm gittim. Yani şehir benim için tamamen bitmişti. Orada YSE nin VADİSPOR un, 15 in maçlarına giderdik. Herşey yok olmuş. Gümüş maçlarını burada oynasa kimse bizi yenemez. Play off ların takımı Gümüşhanespor sahipsizlikten ve ne olduğunu herkesin bildiği nedenlerden 2 ayda ligin dibine demir atıyor ve küme düşüyor. ^ligde de tutunamaz muhtemelen. Çünkü sahipsiz. Tıpkı Muzaffer abimiz gibi. Şimdiye bütün kuşaklar onun adını ezberlemeliydi. Muzaffer abinin adı zaten hiçbir yerde yoktu. Ne büyük bir ayıp, yazık. DEVAMI VAR..

Avatar
Serdar 7 yıl önce

Yüreğinize sağlık, güzel bir söyleşi. Allah mekanını cennet etsin.

Avatar
hasan 6 yıl önce

Elinize, emeğinize sağlık. Bayburt'lu değilim ancak böyle bir vatan evladını, kıymetli bir sporcuyu tanımama vesile oldunuz. Mekanı cennet olsun.

Avatar
Kamil Çilingir 3 yıl önce

Rahmetli Muzafer Ağabey, Dursun Bozkurt, Şingahlı Kara Mahmut, Yılmaz İşaşır benim hayran olduğum insanlardı. 1975.Uludağ da Muzafer Demirhan ve bizim Bayburtlu Dursun Bozkurt Ağabeyleri tanıdım, tanıştık, konuştuk. ALLAH RAHMET EYLESİN EFSANELERE!

Avatar
Demirhan 3 yıl önce

Aslında hepimiz koku aynı bizin hikayede deve berede yıkıla orabize han ola geçer İran tarafından geldiğimiz söylenir ve Gümüşhane ye ilk gelen aileleri kadirbeyogullari Süleymaniye bölgesine demirhan ailesi bugünkü kale nahi yesi Simon altına ilk hanlarini kurmuş ve temurhan geçmiş zindanlar bölgesi bilinen arzular salgampahari karşında zindanlari yapanlardir .

Avatar
Oguz Cengiz-Almanya 3 yıl önce

Ben Oğuz Cengiz Kamyoncu Ekrem amcanın oğluyum Muzaffer amca ve babam çok iyi 2 Kardeş gibi idiler.
Ben 1972 senesinde Almanyaya geleceğim gün en son Muzaffer amcanın elini öperek Türkiyeden ayrildım.
Allah mekanını cennet etsin.
Nur içinde yatsın.

Avatar
Ertuğrul Alp ALTAY 3 yıl önce

DEVAMI..
Ne büyük bir ayıp, yazık. Büyük ihtimal bir siyaset hamasetliği vardır. Başka ne olurki. Eğer bu memlekete hizmet ettiğse başımın tacıdır, bakmam hiçbir şeyine. Biz Osmanlı torunuyuz ecdadımızın kıymetini bilmeliyiz. Muzaffer hocanın adı ne caddede ne sokakta nede göz önünde bir yerde yok maalesef. Velhasıl sahipsiz ve canım Gümüşhanem bir erozyona uğramış ki öyle böyle değil. Düzelmesi de mümkün değil. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip eylesin. AMİN.. Ertuğrul Alp ALTAY

Haber'e Git