Kavcıoğlu: "Çiftçiye verilen destek yüzde 35 arttı"

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arpalı köyü 7 yıl önce

Sayın vekilim yanındaki arkadaşların kaç dönüm arazisi var tarımla alakası yok bunların ziraat oda başkanı da dahil herkes sizler şirin gözüküp uygun kredi , iş , aş , rütbe alma derdindeler.Bakınız ben sizlere anlatayım . Yıl 2001 kimsenin beğenmediği berbat bir iktidar çiftçi 1 dönüm yere 16 tl alıyor ( 15 litre mazot ediyor) yıl 2017 bizim iktidar 1 dönüm yere 10 tl (yani 2 litre mazot ediyor) tüm örnekler bunun gibi..
Ve sizlere şunu sorabilir miyim bu çiftçiler bu kadar bol kazanıp herkes halinden memnunsa neden acaba etrafınızı sarmışlar işkur, özel güvenlik , taşeron vb. işlerine girmek istiyorlar. Acaba rusyadaki , bulgardaki , hollandadaki çiftçilerde bizim gibimi ? diyecek olursanız onlar gelişmiş ülke fakat onların vekil sayıları bizden az , bizim kullandığımız makam araçları onlarda yok .. Bu ülke böyle gelişmez tarım ülkesi olduğumuz iddia ediliyor buğday , sarımsak , vb. ürünler rusya ve çin den alınıyor siz gerçekten inanıyormusunuz üretim olmayan bir toplumun gelişmsn.

Avatar
Ahmet 7 yıl önce

Bu zamana kadar yapılan göletler. iç göçü ne kadar engelledi? Bir bir okullar kapanıyor, hayvan sayısı her geçen gün azalıyor. Ev hanımları artık tarımla hayvanla uğraşan bir ev istemiyor. Bekar kızlar, bu ailelere gelin gitmiyor. 30a yakın gölet maliyeti ile birçok fabrika yapılabilir. İlimiz için ağır sanayi atağı gerekiyor. Emin olun bu atak diğer illerde gürbette olan milletimize sılaya çekecek, ve nüfusumuz artacaktır.

Avatar
metin 7 yıl önce

biler yapın artık makarna ile kura çekerek değil adam gibi iş bularak yapın bunları her ile yapılan bazı şeyleri gelip halka anlatmayın Bayburt a özel bir şey yapında görelim Bayburt lu için 16 nisan HAYIR zamanı geldi

Avatar
Ozan 7 yıl önce

Kanal İstanbul projesi başlasın Bayburt tan göç hızlanır. Orada çalışacak kişi ailesini de götürecektir. Sadece Bayramlarda gelir. Yılda bir defa. Buna önlem şimdiden alınmalı.

Avatar
BAYBURT SEVDALISI 7 yıl önce

BİLİNDİK Bİ SİYASİ HAREKET SEÇİM ZAMANI GELDİ BAYBURTLUNUN OYUNU ALMAK İÇİN ONU YIKAYIP YAĞLAYACAK TABİ GELİP DE BAYBURTLUYA SİZE HİÇ HİZMET ETMEDİK BİZDEN Bİ ŞE OLMAZ DİYECEK HALİ YOK YA HELE HİZMET EDEMEDİĞİNİ GÖRÜP İSTİFA EDECEK KADAR YÜREKLİ DE DEĞİLLER NASIL OLSA

Avatar
ÖZGÜR DEĞİLİM 7 yıl önce

SEÇİM ZAMANI NE YAPACAĞINIZI ŞAŞIRIYORSUNUZ ŞİMDİYE KADAR HANGİ YOKSUL FAKİR AİLEYİ ZİYARET EDİP HAL HATIR SORDUNUZ OY İSTEMEYE GELİNCE UTANMADAN KAPISINI ÇALIYORSUNUZ

Haber'e Git