Bayburt Belediyesi'nden 'Aile Yaşam Merkezi'

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
seko69 7 yıl önce

aynı işi gören Halk Eğitim Merkezi var..ayrıca önce yolları halledin. bu ülke hepimizin.. trilyonlar harcanıyor. her sene asfalt dökecekseniz bırakın bu işleri yapmayın. Erzurum, İstanbul vb. illerde de tuzlama oluyor. nedense o illerde tuzlamaya bağlı çukurlaşma, çökme olmuyor. ya siz amatörsünüz, ya birşey bilmiyorsunuz..Bayburt'un 15 yılını heba ettiniz. gelinin nokta hüsran.. hala gazel okuyorsunuz. yaptığınız bütün işleri elinizi yüzünüze bulaştırdınız. sadece belediye değil bütün kurumlarda fiyasko.. neden? denetimsizlik, vurdumduymazlık, adam kayırmacılık, tarafgirlik..harcanan onca para boşa gitti..yapamıyorsanız talip olmayın.. koltuklar hizmet içindir.. asılnda sorunları herkes biliyor ama ne hikmetse dile getirmiyor. Bu aile yaşam merkezi denen şeyde aynı fiyasko ile sonuçlanacak.. birilerine makam, iş imkanı sunmak için yapılan bir girişim.. AB kanunları gereği kadınları iş hayatına atma projesi fiyasko ile sonuçlandı.. iş-kur nedeniyle kadınlar ailelerini yıktılar.

Avatar
Umut 7 yıl önce

Yolları düzgünleştirin daha faydalı olur belki bi işe yarar belediye

Avatar
ali 7 yıl önce

bırakın bu reklam peşinde koşmayı da binlerce genç e verdiğiniz burs sözünü yerine getirin yoksa yalancı durumuna düşeceksiniz

Misafir Avatar
ALOŞ 7 yıl önce @ali

Mahkemeye gitsinler. Kandırıldık durumuna düşmesinler.

Beğenmedim! (0)
Haber'e Git