BAKÜTAM'dan önemli bir eser daha

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt 7 yıl önce

Bu kitabın alt yapısı Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği tarafından hazırlanmış ve tüm bilgi ve belgeler 2003 Yılında Dernek tarafından yayımlanan Bayburt Şehitler ve Gaziler Albümü kitabından alınmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Kitapta bu bilgiye de yer verilmiş olsaydı daha iyi olurdu.

Avatar
a.mehdi öz 7 yıl önce

bayburtun islama girmesi yaklaşık 1300 yıllık,dolayısıyla,bütün şehit ve gazilerimizin
büyük bir eserle yapılması,bayburtun "kimlik ve kütük"ortaya çıkacaktır,tşk,ler
*4 yıl önce sn prf dr necmettin tozlu,ilgilenecti,söz vermişti.saygı ile.

Avatar
vatandaş 7 yıl önce

Böylesine güzel ve anlamlı bir çalışmayı Bayburt a kazandıran Başta Bayburt Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneğine, Değerli Rektörümüz Selçuk COŞKUN hocamıza, Yasin Taşkesenlioğlu hocamıza ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun

Avatar
Bayburtlu 7 yıl önce

Bakütam kıymetli eserler yayınlıyor. Tebrik ederim.Sonra bu eserleri süs olarak sandıklarda saklıyor.Dağıtım yapılmadıktan sonra insanlar bu eserlere ulaşamadıktan sonra neye yarar.Her şeyden önce emek harcayıp eseri hazırlayan yazarın emeği ziyan oluyor.

Haber'e Git