Ambulans helikopter 2 bin hasta kurtardı

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet albayrak 7 yıl önce

Çok güzel hizmet.ALLAHım devlete millete zeval vermesin.keşke merkezi erzurum olan bu helikopter 2012 yılında âşkale bayburt yolu üzerinde bulunan gölet deki elektrik direğinin arızanın tamiri îçin gölete deniz bisikletiyle giren ve bisikletin alabora olması sonucu sudaki buzlara tutunarak dakikalarca çaresiz kurtarılmayı bekleyen ve çevredeki insanların bakışları altında boğularak can veren 5 işci kardeşimizede yetişebilseydi bu halikopter çok daha güzel olurdu değilmi??

Avatar
Salih Zeki 7 yıl önce

Durup durup ayakkabı kutularını gündeme getirenlerin gözüne girsin.
Başka birşey diyesim gelmiyor.

Misafir Avatar
ALOŞ 7 yıl önce @Salih Zeki

Kutular senin evinde de çıkıyor mu? Senin evine içi dolu yani deste deste dolarlı bırakan kutular neden yok diyormusun. Demiyorsan aklını çalıştırma zahmetine girmeyip aklını kiraya vermiş bir kişisin. Devlet tabiki hastane- uçak ambülans- helikopter alması, okul, yol , köprü yapması kısacası halka hizmet etmesi asli görevidir. Yapıldıysa tüm halk memnun kalıyor ama ayakkabı kutularını bu işlere alet etmeyin. O ayakkabı kutu işleri çok çirkin ve bunun ne insanlar arasında ne de dinimiz içerisinde uygunluğu yok. Kısacası bunu yapan ve bunu meşru görmek Yüce Allah a karşı durmak onu yok saymak demektir. Bunun da ne olduğunu siz daha iyi bilirsiniz.

Beğenmedim! (0)
Haber'e Git