Maliye Bakanlığı Çağrı Merkezi Bayburt’ta kurulacak

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahmut 7 yıl önce

Sayın bakanımın söyledikleri Bayburt taki mevcut yöneticilerle mi ve özellikle Başkan ve ekibiylemi yapılacakmış hiç umudum yok ama inşAllah yanılan ben olurum kazanan memleketim olur

Avatar
sefa 7 yıl önce

sgk'nın çağrı merkezi açıldı kimse duymadan 70 kişi el altından alındı, yetkililer günahtır kul hakkı yemeyin

Misafir Avatar
VATANDAŞ 7 yıl önce @sefa

DOĞRU SÖZE NE DEMELİ SAYIN BAKANIM ADALET

Beğenmedim! (0)
Avatar
Serdar 7 yıl önce

Bu başkanla olmaz bu iş.. Bir adamın memlekete hiç mi faydası olmaz arkadaş.. Hayrından geçtik şerrini getirmese bari.

Avatar
Hızlı Tren 7 yıl önce

Sayın bakanımızın Bayburt için çok büyük bir fırsatın olduğunu bunu bizim yöneticilere anlatmaya çalıştığını, bizim yöneticilerin olayın hala ciddiyetini algılayamadığını düşünüyorum.

Yoksa sayın bakanımızın bu konuları her geldiğinde tekrar tekrar anlatmazdı.

Bu yatırımların üstüne bir çilek olarak HIZLI TREN inde olmasını diliyorum, ve bunu da bizim yöneticiler bir zahmet dile getirsinler..

Avatar
metin 7 yıl önce

siz hatice ye millet neciye ye bakıyor laf laf laf azda icraat yapsanız çağrı merkezine kendi zengin çocuklarınız doldurdunuz

Avatar
MUSA 7 yıl önce

BAYBURTU 15 YUIL ÖNCEKİ HALİNE GETİRİN BIRAKIN YETER İNSANLİĞİ YOK ETTİNİZ

Avatar
Hakan 7 yıl önce

Bu tarihi firsati il icindeki yerel yöneticilerin beceriksizliginden dolayi kacirmayiz umarim.Sagolsun Sayin Bakanimiz, olabilecek her ne varsa bütününü birden önümüze koymus.Bu firsatin gercekten "Tarihi firsat" oldugu suuruyla calisilmali.

Avatar
Bayburtlu 7 yıl önce

bakanımızdan masallar... bu dediklerinin hiç biri olmayacak sadece günü kurtarmaya çalışıyorsunuz. sıkıntı siz değilsiniz sıkıntı bayburtta sizi temsil eden kendini yönetici sayan kesim...

Avatar
Seko69 7 yıl önce

Bu vaatlere birde dogalgaz. elektrik. su. vergi. sgk vb indirimleri yapilirsa Bayburt o zaman cazibe merkezi olur. Aylik faturalarimiz bin lirayi buluyor.. ayrimcilik sart bu ile ve diger kucuk illere... yoksa gerisi bosa gider.

Avatar
kelenkes 7 yıl önce

Bayburt il tarım müdürlüğü proje üretemiyor. Acilen Baybur'ta tecrübeli İl müdürü atayın.

Misafir Avatar
ALOŞ 7 yıl önce @kelenkes

kimin isteği bu

Beğenmedim! (0)
Avatar
Vatandaş 7 yıl önce

Sayın bakanım bizleri çok heycanlandırdınız.Bu soğuk memlekette çağrı merkezi isabetli bir istihdamdır.Biran evvel yapılmasını ümit ediyoruz
Teşekkürler

Avatar
bayburtlu 7 yıl önce

sayın bakanım seçim sürecinde bayburta gelerek sizlere manevi anlamda destek veren gönül bağınız dostluğunuz bulunan limak holding yönetim kurulu başkanı nihat özdemir beyfendininde bayburta yatırım yapmasını teşvik ettirirseniz çok isabetli olur kanısındayım

Avatar
zübeyir 7 yıl önce

Kesinlikle söylediği gibi bu fırsat kaçmaz yani artık başkada ne olursa olsun oluru verdiler ya Allah yar ve yardımcımız olsun.elleriniz dert görmesin.

Avatar
şahin gül 7 yıl önce

sayın bakanım agbal bey efendı butun soylemlerını candan kutlarım. ne yazıkkı bayburtluyum dıyen iş adamlarımız. hep olyaları kendılerıne cekıp memleketımıze sahıp cıkmadılar. . inşAllah bundan sonra sizlerinde sahıplıgınde herkes dogdugu yere bır hayır yapsa bayburt bayburt olur. saygılarımla.

Misafir Avatar
yerli 7 yıl önce @şahin gül

bayburtlu iş adamlarının yatırım için bayburta gelmelerine ne gerek var onlar seçimlerde gelip siz burda durun biz sizi idare ederiz demekten başka yıllarca başka bir şey gördünüzmü ey bayburtlum

Beğenmedim! (0)
Avatar
bayburtlu mühendis 7 yıl önce

Sayın bakanım, Maliye bakanlığında görevlendirdiğiniz bayburtlu bürakratlar olmalı. Ülkü GÜNEY Bakanımız zamanında çok vardı.

Avatar
Madur Bayburt'lu 7 yıl önce

Sayın bakanım üniversiteye Bayburt'lu akademisyen alınmıyor kazandığınız halde engel olunuyor, adaletsiz bir yönetim var. Bayburt'a fabrika gerek istihdam gerek inşAllah daha güzel yatırımlar gelir. Zira böyle giderse göçün önüne geçemezsiniz farklı ilde çalıştığım halde bayburtta kirada oturuyorum gayrı dayanacak gücüm kalmadı yaza doğru göç gözüküyor. Allah'a emanet

Avatar
sevda 7 yıl önce

Bu söyledikleri olursa süper olur artık

Avatar
-dikkat sn yetkililer.!! 7 yıl önce

bayburta acil büyük müze gerekli,zira bayburtun tarihi eserleri g.hane ve erzurumda
bulundurulmakta,dır,bayburt sanki sahipsiz.!!,??

Avatar
serhat 7 yıl önce

siz adam kayırmanın önüne geçemediğiniz müddetçe elde edeceğiniz netice işe soktuğunuz kendi taraftarınız haricindeki insanların bu melanet yerden göç etmesinden başka bir şey değildir.

Avatar
Ozan 7 yıl önce

Daha ne yapsın kardeşim

Avatar
safak güngör 7 yıl önce

Sayın bakanım Bayburt için yaptıklarınızdan ötürü saygılarımı sunarım. Devlet Bayburt için nüfus bile taşımaya yardımcı oldu ama Bayburtlular ne yaptı işte burası koca bir muamma.

Misafir Avatar
Babo 7 yıl önce @safak güngör

3 aile 2006 da Trabzona göç ettik işsizlik yüzünden.11 Yıl oldu bizi Bayburta geri döndürecek bir gelişme göremiyorum.İşkembeden salla gitsin laf olsun.

Beğenmedim! (1)
Avatar
dusunur69 7 yıl önce

çalışan adam bu cümlelerle anılır.İnşAllah hocamızın uzun dönem üniversitemizde yapacağı hizmetleri olacak. Özellikle hocamızın önümüzdeki dönemde üniversitemizin kentle bütünleşmesi, üniversitenin kentin sanayileşmesinde olan katkısını artıracağına inanıyorum. ” dedi. Bayburtlu olarak sizlere cok teşekkür ediyorum sayın hocam.

Avatar
a.mehdi öz 7 yıl önce

MALİYE BAKANIMIZ SN NACİ AĞBAL HEMŞEHRİMİZİN,ÇALIŞMALARI"MÜKEM-
MEL,.,SADECE İSTEĞİMİZ,DEVASA "DEMİRYOLU"TŞK,LER.

Avatar
Ozlem 7 yıl önce

Maliye bankanlglnln cagrl merkezi bayburtta artık acllsln

Haber'e Git