Kavcıoğlu: "Bayburt şehir olacak, bu kadar net"

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ak 8 yıl önce

Sayin vekilim bakanim ailece gezzilemiyo sehirde bakkal manav kahve onleri sandalyelere oturmus milleti dikizleyen insanlarla dolu once su konuya bir el atin kaldirimlarda yurnmuyo bayburtta ki su motor sesinden biktik mesala kucuk kucuk cocuklar sehri yasanmaz hale getiriyo alisveris yapacak dogru duzgun bir yer yok sehir once tertibiyle duzeniyle ortaya cikar ghane gibi mesala acikcasi bizden medeniler 10 sene onceki bayburtu arar olduk

Avatar
kış 8 yıl önce

arkadaş doğalgaza ındırım getırebılıyormususnuz ınsanlara ıs verebılıyormususnuz gerısı hıkaye orası hıkaye yerı değil cozum yerı ınşAllah uretırsınız yoksa ıkı ayda bır veya ayda bır gelmeyle olmaz beklıyoruz gorecez....

Avatar
Kaleardılı 8 yıl önce

Sayın vekilimin dediği gibi eleştirmekten korkmayın.... Yapılan yanlışlıkları hatırlatmak gerekir, Medyada haberi yapılan Bayburt Belediyesi tarafından yapılacak olan Kaleardı parkı ????? işaretleri içinde yapılıyor ve buna kimse dur demiyor. Nedeni park yapılmadan önce mahalleyi, okulları, çoruhu, rehabilitasyon merkezini, bahçeleri, hayvanları ve insanları (zaten bizi düşünen yok) ses kirliliği ve tozlar içinde bırakan koca koca şantiyelerin hala orda varlıklarını sürdürmeleri, kaliteli ve yaşanabilen bir memleket vaat eden medyaya mülakatlar veren  sayın vekilimizde buna dahil kusura bakmasın benim düşüncemde neler yaparsanız yapın düşleriniz ordaki şantiyelerin tozlarında bizlerin kaybolduğu gibi kayıp olacaktır. Çünkü onların orda olmalarının sebebi Bayburt ta seçilen ve atanan yöneticilerdedir. (Yok olmaya ve kullanılmayan bir yatırım olur ve bunun sebebi sizler olursunuz.)
Park bitmeden şantiyeleri kaldırma kararı aldınız varsa böyle bir kararınız açıklayın.

Avatar
seko69 8 yıl önce

göçe sebep olan faktörlerden biri olan pahalılık için Esnafın iş yapması, pahalılığın giderilmesi yönelik primlerde, vergilerde Bayburt için avantaj sağlanmalı, teşvikler daha da arttırılmalı, özellikle küçük esnafın yaşamasına olanak sağlayacak şekilde düzenlemeler yapılmalıdır. Öğrenci yurdu yapımına devam edilmeli, üniversiteye daha seçkin bölümler açılmalıdır. Kışladaki asker sayısı arttırılmalı, tüneller ivedilikle bitirilmelidir. Bayburt'un güzelleşmesi için özellikle Belediye daha özverili çalışmalıdır. Bayburt öncelikle köy imajından kurtulmalıdır.

Avatar
Umut An 8 yıl önce

Bu şehrin adı BAYBURT, adına yakışan bir kültürel dokuya sahip olması, korunması ve temizliği ancak ve ancak, İŞİN EHLİ OLAN KİŞİNİN BELEDİYE BAŞKANI OLARAK SEÇİLMESİ İLE KURTARILACAKTIR. Kişilerin şahsiyetleri ile bir sıkıntımız yok, bundan önce seçilen her belediye başkanı kişisel olarak değerlidir, iyidir lakin, bu yetmiyor. Bununla birlikte işi bilen bir belediye başkanı lazım bize.

Avatar
Seko69 8 yıl önce

Sayin vekilin goruslerinin coguna destek veriyorum. Lakin bu sehrin onemli hatta en onemli sorunu, goce neden olan sorunlardan ilk sirada sayilacak olan yakit sorunu. Sayin vekil dogalgaz bedelinde bayburta tolerans gecilmesine care aramali. 500 -600 lira gaz faturasi geliyor. Su bedeli tonu 2 lira. Elektrikte yine indirime gidilmeli.. yoksa bu sehirde kimse kalmayacak. Zaten issizlik var birde faturalar yuksek olunca goc kacinilmaz.. oncelik bunlar olmali. Digerleri sonra gelir. Bu sehirden yerli memurlar sirf bu yuzden tayin istiyor. Ozellikle belediye su ucretinde ton basina en fazla 50 kurus almali. Bayburtluya yasanacak cazibe sunmali..diger iller ile fatura ucretlerinde yaris yaparak cazibe kilinmaz.

Avatar
metin 8 yıl önce

14 yıldır konuşuyorsunuz %75 oy aldınız Bayburt hala göç veriyor modern bir köy görünümünde biten pkk yı hortlatınız yanına da feto ve işid i de eklediniz iş yok olanda torpilin varsa 6 ay iş kurdan asgari ücret bence siz konuşmayın artık

Avatar
ANADOLU YAKASI BAYBURT PLATFORMU 8 yıl önce

bütün Bayburtlulara müjde:sn şahap bey(vekilimiz,sn naci ağbal bey(bakanımız)
selamlar sunarak,"inanç türizmde"81 ilde Bayburt lider olacaktır.!,şöyleki,
"dünyada tanınmış,unesco tarafından,da 2016 yılı"hoca Ahmet yesevi yılı kabul görmüş"bu büyük şahsiyetin atası Bayburtta"HZ.ALİ.R.A.4.CÜ HANIMINDAN OĞLU
"MUHAMMET HANEFİDİR.(EL-KEBİR)"TÜRBESİ MAKAMI BALCA BAYBURTTA.

Avatar
Ali SAYINER 8 yıl önce

STK konuşamıyorsa, STK değildir.
Sayın Vekilimize soruyorum STK'lar konuşturulmuyor sa ne yapmak lazım?
Bayburt'taki Taşeron işçilerin tek savunucusu Bir STK Temsilcisi olarak gerek size, gerek bakanımıza, İl başkanına zamanında beklentilerimizi, isteklerimizi aktardık bir gün olsun arayan soran bu işçilerin bir derdi sıkıntısı var mı dinleyen olmadı.
"STK konuşamıyorsa, STK değildir. Bu şehir bu hale gelmişse herkesin hatası var." Sözü çok önemli İnşAllah bundan sonra bazı şeyler değişir.

Avatar
Her şey Bayburt için 8 yıl önce

Türkiye nin en soğuk ,geri kalmış, en küçük ili Ardahan da bile şehrin tam merkezinde insanların dinleneceği, ağaçlık KENT PARK var. Üstelik Ardahan da yaz yok.11 ay kış. Yine de yapılmış.
BAYBURT TA NEDEN YOK...
........
Taş köprü yanı. Bim in bulunduğu bina yanı.(ekmek teknesi fırın karşısı) . Ağaçlık alan. Kimin olduğunu bilmiyorum. Şahıs olabilir. O bölüm de konut yapılırsa şehir merkezinde park olabilecek yer,ağaçlık alan kalmayacak.
O bölgenin şehir parkı yapılmasını isterim. Güzel proje olursa devletimiz destek verecektir eminim.O bölge şahsın ise satın alınabilir belki. O bölgeye Bayburt Belediyemizin işleteceği sosyal tesis, köy kahvaltısı ,yöresel yemek ,cağ kebap,et yemeği ,Erzurum kadayıf dolması ,bayburt tel helva,kuşburnu şerbeti vs. hizmeti olmalı. Yapılacak tesis tamamen ahşaptan olmalı Örneğin şavşat evi gibi. Çocukların oynayacağı büyük oyun parkı olabilir (artvin hopa da deniz kenarında var muhteşem) . Ve tesisin ayaklarının bir kısmı nehre inşa edilebilir imkanı varsa. İnsanlar nehrin içinde üstünde manzara ile yemek,çay,muhabbet ,vakit geçirebilecek sosyal alan keyfi yaşarlar. Çoruh kenarı halka açılmış olur. Bayburt Belediyemiz gelir elde eder. Nehrin kenarları ticaret alanı olmuş ve et yemekleri döner çok pahalı. Bu proje kesinlikle belediye haricinde olmamalı. Özel sektör pahalı acımasız. Şuan ben şehir merkezinde nereye gideyim diye kara kara düşünüyorum. Bir 15 temuz şehitler parkı var o da merkezin dışında.

Bayburt taki memurlar para harcamak gezmek için Trabzon Erzurum Erzincan Gümüşhane ye gidiyor. Bu giden para nın bayburt ta kalma yolları aranmalı.
Sinema ,tiyatro ,avm ,hatta bu ilde teleferik bile kurulabilir. Çoruh nehri Rafting için tam aranan yer. Tanıtımı yapılmalı.

Misafir Avatar
Kemal 8 yıl önce @Her şey Bayburt için

Tebrikler kardeşim, Güzel görüş ve önerileriniz için

Beğenmedim! (0)
Avatar
Bayburt 8 yıl önce

Bayburt halkının daha etkin hizmet alması ve güvenlik açısından daha faydalı olacağını düşündüğüm ,ulaşımı kolay,olaylara müdahalesi daha çabuk olması açısından (askerlik şubesi)nin emniyete polis merkezi olarak devrinin uygun olacağı fikri mevcuttur. Bilginize arz edilir.

Avatar
Servet 8 yıl önce

Kışı kaldirin kışı. 9. Ayda bu kadar soguya bilen bir memleket nasil kalkinir. Guldurmeyin Allahizi seversez.

Avatar
yalın 8 yıl önce

YAV MEMLEKETTE HALEN KADIN UZMANI YOK ARKADSIMIN EŞİ DOGUM İŞLEMLERİNİ BAŞKA İLLERE GİDİYOR KOCA HASTENE VAR İÇİNDE DOKTUR YOK İNSANLAR HALEN ÇOGU RAHATSIZLARINI DİGER İLLERE GİDİYOR İNSANLAR HAYATLARINI ÇÖPDE BULMADI BİZ SİZİ ELEŞTRİ YAPASINIZ DİYE SECMEDİK ÇÖZÜM ÜRETESİNİZ DİYE SECTİK

Avatar
Kemal 8 yıl önce

Sayın Vekilim, Şehrin alt yapısı bitti şükürler olsun. Üst yapıyı da bitirerek Bayburt güzelleştirebilir, o da çok güzel, fakat bu şekilde göç önlenebilir mi, söylemlerinizde bir tane somut iş sahasından bahsedemiyorsunuz, bu ülkede 15 yıl iktidarda kalan bir siyasi parti var ve sayesinde göç yüzünden vekil sayımızı da kaybettik, Bayburt'u yaşanabilir bir şehir yapın heykelinizi dikelim. Hiç bir şey bilmiyorsak Gümüşhane den örnek alalım 15 yılda Gümüşhane gelişti Bayburt bitti....

Avatar
nazım 8 yıl önce

bu belediye ile bu yönetimle hiç bir şey olmaz. belediyeye iyi elemanlar lazım.komple yönetim değişmeli

Avatar
Hakikat 8 yıl önce

Belediye başkanı mı vekili yer yoksa vekil mi başkanı bunu zaman gösterecek

Avatar
Salih 8 yıl önce

"asil gibi" değil de; "asıl gibi" dense bence daha manalı olurdu.
Teşekkürler Bayburt Postası

Avatar
Serdar 8 yıl önce

Ne güzel konuşmuş vekil bey. Eğer söylenen sözler pratiğe dökülürse Belediye Başkanı şimdiden yükünü toplasın !

Avatar
ibrahim topallaz emekli 8 yıl önce

Aynen katiliyom asri mezarlikdan hapishaneden şehre girişde mobese kamarasi var bir uzleyin o kamarayi yayasi ve araclar irdan nasil geciyo oraya karayollari yillardir ust ve akt gecutki transit yol yapacakdi hani cok kaza oldu kac kisi öldü halen karayollari bu memlekete neden bir hizmet vermiyo

Avatar
Ridvan Ozkul 8 yıl önce

Belediyenin calismalarindan iyi kotu memnunuz bu sehir munafik sehri calissada elestiri aliyor yatsada. Herkes kendi isini yapsa memlekete refah gelir

Avatar
Kadir karadeniz 8 yıl önce

Senede 20 gün gelip inşa lafı eleştirmekten olmuyor bu işler mühür sizde yapın görelim türkiyenin bütçesi elimizde bukadar imkan ülkü güneyde olsa hiç olmazsa şehirde işsiz adam bırakmazdı belediye belediye ya belediyeye para verilmismi vekiller ne yapmış 1 yıldır konuşuyorlar herkesin derdi koltuk derdi sahap beyde hakan beyde herkes birbirine kuyusunu kazıp suçluyor sayın vekilim suçlamalarla ikinci kez vekil olmaz bu konuşmaları icraate dokun.

Avatar
Safak Güngör 8 yıl önce

Şehir olmak için yerel halkın kafa yapısının değişmesi gerek.

Haber'e Git