Başkan Memiş, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Umut An 8 yıl önce

Hayırlısı olsun. Başkanımızın verdiği sözlerin yerine getirilmesini canı gönülden arzu ediyoruz. Söz gelimi, asfalt çalışması Baykent'ten başlayıp, Belkent'e gelmeden yarım bırakılan işler olmasın sayın Başkanımız, zira, bu hal kayırmacılık diye vatandaşın aklına geliyor. Belediye kaldırımların düzenlenmesinden ve işgali durumundan 1. derece sorumlu olduğu ve kendi inisiyatifinde bulunduğu halde, kaldırım işgalinin sonlandırılmasına başlaması gerektiği halde niye, kaldırımların işgalinin "esnaf amca" sözleriyle ifade ederek reklam verme gereği duyar bunu hiç anlayamadık. Ayrıca, sayın Başkan Askerlik şubesinin karşısındaki camların altında 10 dakika oturup orayı baştan aşağı bir gezmenizi istiyoruz. Bu yakışıksız (kaldırımlar ve çimlenme açısından) görüntüler hayli can sıkıcı, buralar sizden oksijen bekliyor. yapılan her türlü güzel iş vatandaş tarafından gözükmese bile sizin envanterin ize zaten kayıt ediliyor sayın Başkan.

Avatar
Vatandaş 8 yıl önce

Sayın belediye başkanım başkan yardımcınız olan beye face paylaşımlarında yazdıgı kelimenin dogrusunu ögretiniz.(asvalt yazmış dogrusu asfalt ) Sayın başkan bir cismin yazılışını bilmeyen yapılışını ne bilirde onu o işin başına koydunuz hiçmi bir mühendisiniz yok.

Avatar
Mühendis 8 yıl önce

Sayın vatandaş rumuzlu arkadaşım, asfaltı iyi güzel düzeltmişsin de senin yorumundaki imla hatalarını,anlatım bozukluklarını ne yapalım?

Avatar
Vatandaş 8 yıl önce

Sayın mühendis bey ben edebiyat ögretmeni degilim lise mezunu bir vatandaşım (asvalt) sizi neden rahatsız etti anyamadım ha bide bu günki paylaşımındaki kooperatif kelimesinede dikkat ediniz.Sayın belediye başkan yardımcısının.

Haber'e Git