Memiş, 2,5 yılını değerlendirdi

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Polat 8 yıl önce

Bayburt'ta işlerin hiçbir zaman planlandığı gibi gitmediği aşikar.Altyapı çalışmaları bile kaç yılda bitti.Burada bu işleri profesyonelce yapacak ekip yok.O yüzden bu yıl şunu yapacağız, şunu şu zaman deme.Önce git bir Şehir parkını baştan sona yenile, Ankara Büyükşehir ' in yaptığı parkın tozunu temizlet.Yolları yap gerisi kalsın.Senin o dediklerin 3-4 senede yapılacak işler değil.Yine tozun , toprağın içinde bırakacaksınız insanları.

Avatar
HÜSNÜ 8 yıl önce

ORTADA FOL YOK, YUMURTA YOK. İSTANBUL'DAKİ BELEDİYELERDE KATKI SUNMASA BAYBURT'TA BİR ŞEY YAPILMAMIŞ. BENİM BU GÜZEL BAYBURT'UM VE SEVGİLİ HEMŞEHRİLERİM. BİR DAHA BELEDİYE BAŞKANI SEÇERKEN PARTİ TAASSUBUNU BİR KENARA BIRAKIN DA GERÇEKTEN GECESİNİ, GÜNDÜZÜNE KATARAK BAYBURT'UN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK BİR BAŞKAN SEÇİN. BİZİM KİŞİLERLE HİÇ İŞİMİZ OLMAZ, KİŞİNİN SÖYLEDİKLERİNE VE YAPTIKLARINA BAKARIZ. ÖNCE CESARET, SONRA UYGULANABİLİR PROJELER VE UYGULAMA. BAYBURT BU DÖNEMDEKİ (MALİYE BAKANIMIZ VAR) GİBİ BİR ŞANS YAKALAMAMIŞTI. AMA BİZ DEĞERLENDİRMESİNİ MAALESEF BİLMİYORUZ. İNŞAALLAH BAŞKANIMIZIN DEDİKLERİ GERÇEKLEŞİR DİLEKLERİMLE.

Avatar
hüseyin kahraman 8 yıl önce

ben bir hafta önce Bayburttaydım başkanın anlattıkları sanırım başka bir yeri anlatıyor maalesef diğer başkanlar gibi buda fos çıkdı bu kadar imkan varken Bayburt büyük bir köy sadece Bayburt'un şansızlığı başkanların öğretmen olması

Avatar
Kalender tozlu 8 yıl önce

Bayburtun kaderi bu. gelen gideni hep aratır. Seni beğenmezdik ey Ali polat. Nolur gel de duruma el at.

Avatar
Hasan Arıcı 8 yıl önce

Kalender tozlunun şiirine iki dize de benden. "Ey Bayburtlu sık yumruğunu, seçimde memişin yüzüne patlat"

Haber'e Git