Burç: “Ülkücü iradeyle alay etmeyin”

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serdar 8 yıl önce

fetocularınan 12 yıl beraber yürüdünüz bu yollarda.Türkiyyedeki bütün arsaları onlara teslim ettiniz.Ne istedilerde vermedik diyen sissiniz.17-25 aralık ortaya çıktığı gibi kankalığınız bozuldu.ben Süleyman hocanın öğrencisiyim.okulda bize helalı haramın ne olduğunu.vatan sevgisini o öğretti,Terör belasını bu milletin başına siz bela ettiniz.bu şehitleri vebalını ödeyemezsiniz.Allah sizi islah etsin.

Avatar
Ulubatlı 8 yıl önce

Allahtan ölüm gelse AK partiden biliyorsunuz. bu nasıl bir ruh hali bu nasıl bir ego bu nasıl bir kibir,iktidar olacakmış kargalar bile güler. 47 yıl siyaset yaptığını zannediyorsun ey Süleyman burç eskiden düşman gördüğünüz fetocular dost oldular menfaat nelere kadir.senin parelelin kaymak tabakası merale hizmet ediyor himmetler fetoya kırıntıları ile siz besleniyorsunuz.yazık siyasetinde içine ettiniz.

Avatar
Bsc 8 yıl önce

Ulubatlı got

Avatar
selim 8 yıl önce

kurultay oldumu ne oldu süleyman bey sen önce teşkilatçılığı öğren hem il başkanı olup hemde genelbaşkanı eleştirmek ne demek akla ziyan iş utanmadan koca koca adamlar bir kadının peşine takılmış gidiyorlar yazık bu dava size hiçmi bir şey öğretmedi kendileri uzun ama kadın kadar akılları kıt insanlar bu partiyi idare etmiş yazık hemde çok yazık

Haber'e Git