‘Vefa’ filmine destek büyüyor

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 8 yıl önce

inşAllah film de de 1914-1918 ermeni rus işgali denmiyordur...Rus işgali 1916 yılşının 17 temmuzunda gerçekleşti de .....

Misafir Avatar
Suat 8 yıl önce @ahmet

Denmiyor, merak etme.

Beğenmedim! (2)
Avatar
ahmet 8 yıl önce

Ruslar 5 aylık Bayburt savunmasından sonra girdikleri Bayburt u Bolşevik ihtilali dolayısıyla kendi istekleri ile şubat 1918 de boşalttılar....geldiklerinde yanlarında ki ermeniler onlara yardımcı oluyordu Türkçe bildikleri ve mekanı tanıdıkları için ..Sayıları yeterli olmadığı için de Ruslardan sonra fazla kalamadılar

Avatar
Timur Keskin 8 yıl önce

Proje Azerbaycan etkisi ile bir probaganda malzemesi olacaksa hiç bir açıdan değeri olmayacaktır ki yönetmenin sözlerinin satır arasında var. Umarım yanılırım. Öte yandan film eğer Bayburt'taki Ermeni nüfus ve kültürünün nerede , ne olduğuna cevap arayan türden bir sanat eseriyse eminim bir baş yapıt olacaktır.Zor iş kolay gelsin. (Behram Şimşek'te denemişti,zor zamanlardı.Kovdular.)

Misafir Avatar
Timur Keskin 8 yıl önce @Timur Keskin

Suat Bey sanırım senaryoyu sen yazdın. Rica etsem bir kopya gönderir misin? Bir de Suat tek başına bir şey ifade etmiyor. Suat ne?

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Suat 8 yıl önce @Timur Keskin

Senaryo faşizan çizgiyle barışçıl Ermeni vatandaşlarımız arasında o ayrımı iyi yapıyor meraklanma. Filmin yaşanan acıları anlatıyor bunun adına propaganda diyorsan evet propaganda.

Beğenmedim! (1)
Haber'e Git