Sultan Fahriye ve ebedi bekçisi İğde Ağacı

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahalle Sakini 8 yıl önce

Belediye Başkanı Hacı ali bey zamanında hiç olmaz sa bir parça çevre düzenlemesi yapılıp,yolu parke döşenmişti
sağolsun yeni belediyemizin nisan ayında evlere su borusu döşenirken kazılıp mevcut yol tarla gibi bırakıldı parkeler dağılıp gitti yağmurda yaşta türbe yolu
göle,diğer zamanlar çöle benziyor.Dilerim Sultan Fahriye Hazretleri.Fen İşleri Müdürümüz Kasım beyin rüyasına girer de türbeye yakışır bir çevre düzenleme yapılır.

Avatar
Veysel GİDER 8 yıl önce

Murat Bey kardeşimiz güzel bir konuyu ele almış,, Bende bu güzel konuya katkıda bulunmak istiyorum, Burada bulunan iğde ağacının yaşını uzmanından dinlediğimizde, en azından altı - yediyüz yaşında olduğunu söylemişti 1991 - 92 yıllarında.. İlginizi bir noktada odaklanmasını istiyorum: Bu ağaç anıt ağaç olma niteliğinde bulunmakta olduğundan ilgililerin bu konuda bir çalışma yapıp, Bayburt'ta ilk "Anıt ağaç" tescilinin yapılması için gereğini yapmaları gerekmektedir. Saygılarımla.

Avatar
hami 8 yıl önce

mahalle muhtarı,gereken ilgiyi gösterir,sevgiler

Avatar
Dalak 8 yıl önce

Fahriye hanım sunucudaki en sağlam warriorlardandı 9 çitin seti vardı. En son meydandaki ağaca bağlayıp gitti bu hikayeyi benim dedem de anlatır dururdu

Avatar
Nuriye 1 yıl önce

Ben bayburtluyum ama baska sehirde yaşiyorum cocuklugum bayburtta gecti. Annem le beraber ben cocukken bu fahriye evliyamizin turbesine gitmistik. Annemdende agacta cit kaldigini duymustum. İnsAllah yolum memleketime düserde evliyamiz Fahriya hazretletinin türbesini ziyaret etme şansı bulurum.

Haber'e Git