Büyük Bayburt sofrası İstanbul’da kuruldu

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
seko69 8 yıl önce

Kavcıoğlu, ikametgah taşıma çalışmasına değindi: vekil sayısı 1'e indi kendi derdine düştü...
Memiş: Diğer illerde neye imreniyorsak Bayburta kazandırıyoruz!” Bayburt'lu henüz birşey görmüş değil..
Şahin: Tüm hemşerilerimizle gurur duyuyoruz” bizimde sizle gurur duymamız için mevcut lobi ve siyasi gücünüzü kullanarak Bayburt'a yatırımın gelmesi ve kalkınıp gelişmesini sağlayınız..
Ağbal: Bayburt, gurbetteki hemşehrilerinin hasretini çekiyor”.. bu şehre bu şartlarda gurbetçi hemşehrilerimiz gelmez.. bu şehri güzelleştirin, geliştirin zaten sizin demenize gerek kalmadan gelecekler.. bu MEZRA'ya niye insanlar gelsin ki?
Bayburt tarihinde olmadığı kadar bu zamanda böyle büyük bir siyasi güç elde etmiştir. ama gel gör ki Bu imkanı iyi değerlendiremiyor ve ümit bağladığımız üst düzey hemşehrilerimiz ne yazık ki Bayburt'a ilgi göstermiyorlar. gereken lobi ve destekleri yapmıyorlar. Bakan, danışman, vali, komutan, yargıtay üyesi,,.vb. ne yapıyorlar? HİÇ..... sadece gösteri

Avatar
kav 8 yıl önce

resme bak kürşat bey hariç herkes gülüyor,tuzu kurular sizi...bir aylığına bayburta yazılır mebusu ikiler yine gidersiniz...dernekler de alet olur....gülmekten kırılırsınız...

Avatar
nihat 8 yıl önce

boş boş konuşun,yiyin için dolanın.zavallı bayburt.

Avatar
aziz 8 yıl önce

Bu fotrafi gorunce Tefik Fikretin. ....Hani yagma siiri aklima geldi

Avatar
Safak Güngör 8 yıl önce

Birtane üretim yapacak kdv üretecek tesis yok. Herkes işkurdan iş kapıp beleş para kazanmanın bunu lufut görüp oy vermenin derdinde.

Avatar
bayburt niye 8 yıl önce

Bir günlük çorba içmeye İstanbul a gidin gelin ne has kul hakkı yok, büyük mesiyet

Avatar
Vedat 8 yıl önce

Kendinizi kandırmayın beyler...!

Avatar
bu seside duyun lütfen! 8 yıl önce

Gökçedere beldesinde 2 yıldır bitirilemeyen altyapı çalışmaları dolayısıyla her taraf çamur içinde yolda yürünmüyor. Toz toprak yüzünden cam açamıyor insanlar. Yetkilileri yürümeyen altyapı yalışmalarını denetlemeye bekliyorum.
Çeşmeden temiz su içmek istiyoruz!!!Yapılan yeni kanalizasyon sistemi yağmur yağdığında mazgallardan yola geri basıyor pisliği yazık memleketin paralarına. Bu kafayla olmaz.İşi bilen müteahhitlere verin

Avatar
kav 8 yıl önce

maliye bakanı iş bilir ve çalışkan gerisi zayıf

Avatar
69000 8 yıl önce

orda birde kenan yavuz u da görmek isterdik ne çabukta unutuldu

Haber'e Git