Bayburt Grup'ta yeni dönem

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer Faruk Yılmaz 8 yıl önce

Bayburt ilinde özbekler kaç kişi üç özbek var listede takımın adı yakında özbekspor olacaktır.Bir çok ismi yeni duydum mehmet budak hüseyin yıldız sedat budak yıldıray kılıc lokman salman mevlüt birkanım kim bunlar yusuf elçi arif bilen ve hayri tekin futbol dan anlamazlar.Süleyman abi dışındakilerin hiç birinin katkısı olmaz oda kulübe araç ayarlar.Sizlerin taraftar dediği bizlerin çocuklarıyla maç izleyemediği kan emici asalak küfürden başka birşey bilmeyen pisliklerden türbünleri temizleyin.Enis hoca şükrü hoca ve cengiz karakaşoğlu faydalı olurlar.

Avatar
Ekrem 8 yıl önce

Sayın başkan paralelcinin ne işi var orada başka adam bulamadınızmı bu yönetimle hiç bir şey yapamazsınız ha diyorzunuzki parayı bir veriyoruz yönetimide biz yaparız alın Bayburt sporu sizin olsun.

Avatar
para 8 yıl önce

Başkan bu yöneticilerin hepsi para koyarak mı geldi?Sonra para yok futbolcuya veremedik,sponsor lazım gibi açıklama yapma ne olur..

Avatar
Sefa 8 yıl önce

Öner farur yıldız; Türkiyede hangi takımın yöneticisi spordan anlıyorki sen kalkmış yöneticileri eleştiriyorsun yönetici takıma maddi manevi destek verir oyun planı çizip oyun oynatmaz bunu bilesin.Ayrıca senin bu özbeklerle garezin ney onu bir türlü çözemedim ne yaptılarsa sana bir türlü sindiremiyorsun ama emin ol ki özbekler 50 yıldır senin bırakıp gittiğin memleketin başını bekliyip esnaflık yapıyorlar.

Avatar
NAZIM 8 yıl önce

SADECE SİYASİ YÖNETİCİLER. BU BAYBURT HALA ÖZBEKLERDEN KURTULAMIYACAKMI.

Avatar
Murat 8 yıl önce

Deplasman otobüsüne hiç biri geçen sezon yanasmadi benim anlamadigim şey ilimiz futbolu çok seviyor Gümüşhane bizim taraftarımizin peşinden koşuyor bizim yönetim taraftarı takmiyor .

Misafir Avatar
Osman 8 yıl önce @Murat

Benim bildiğim taraftar her yere kendi parasıyla gider.Sülük gibi milletin kanını emmez adam gidip devlet su işlerinde çalışmadı çalışmak zor geldi bulmuş kerizleri onları yemeye devam ediyor.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Osman 8 yıl önce

ömer faruk bey özbekler bu şehre hizmet ettiler ve etmeye devam ediyorlar.Ersoy özbek geçen yıl yumakın yerine yönetimde olsaydı takım şampiyon olurdu.Taraftar konusunda haklısın hepsi pislik yapıyorlar küfürle taraftar olunmaz birde kerizlerin sırtından geçiniyorlar çalışmak yok.

Avatar
S.köse 8 yıl önce

Yeni yönetime ve Bayburt spora başlayacakları sezonda başarılar dilerim

Avatar
Hakan 8 yıl önce

Nazım bilmiyorum ama bu özbekler size ne yaptı ?

Haber'e Git