MÜS-DER: "Bayburt'ta muhtaç olduğu için dilenen yok!"

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HASAN 8 yıl önce

EĞER ONLAR DİLENİYORSA BUNDAN ANLAŞILIYOR Kİ SİZİN BİR ŞEY YAPTIĞINIZ YOK. SADECE TRÜBÜNLERE OYNUYORSUNUZ. AMA BU ZAVALLILARIN TÜM İHTİYAÇLARI (AYNİ, NAKDİ) KARŞILANIYORDA (BELEDİYE, VALİLİK, İHH, KIZILAY, MÜS.DİL. VS.) BUNLAR HALEN CADDE VE SOKAKLARA ÇIKIP ARSIZLIK YAPIYORLARSA BU HATADA EMNİYET İLE BELEDİYENİNDİR. PAZARCILARI KOVMASINI BİLEN BELEDİYE BU İŞİDE YAPSIN. GÖZ YUMULUYORSADA BOŞUNA KONUŞMUŞ OLUYORSUNUZ.

Avatar
şenol 7 yıl önce

Eskilerin bir sözü vardır.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak diye.MÜSDER'i yakından tanıyan,takip eden ve Allah kabul etsin katkı sağlamaya çalışan birisi olarak yazıyorum.Bayburtumuzda kurulan bu dernek kurulduğu tarihten itibaren,dul,yetim,öğrenci,yaşlı,engelli,yolcu,garip ,binlerce kişiye yardım etmiştir.Lütfen şu fani dünyada su-i zanla ,kul hakkı ile gitmeyelim.Gölge etme başka ihsan istemez.

Haber'e Git