"Kaleli Kentler ve Bayburt Kalesi Kongresi” başladı

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
seko69 8 yıl önce

bu kale başka bir şehirde olmsaydı şimdi o şehir turist patlaması yaşar, halkı da ona göre önlem alır ve ekonomik olarak gelişirdik.. ama bu beceriksiz, umursamaz, aldırmaz, bananecilik yapan idare kafası ve kafaları bu şehri her anlamı ile yok ettiler.. bu şehri yaşanmaz yer yaptılar. bugün (27/05/2016) caddeyi, cadde aralarını ve sokakları bir gezin.. İzmiri su bastı diye CHP belediyesi ile alay edenler Bayburt'un su birikintisi göletlerini görmezden geliyorlar.. zaten öyle bir vurdumduymazlık var ki, bu panele katılım bile yok denecek kadar.. hele bir siyasi panel, konferans olaydı koltuk severler nasıl da salonu hınca hınç doldurmuşlardı.. yazık bu şehre..yazık bu insanlara..

Avatar
nerde bu veletler 8 yıl önce

Salonda neden bir tane bile öğrenci gözükmüyor,gerçekten çok ilginç geldi,gençlerin umrunda değil mi yoksa Bayburt,bize bu mesajı mı veriyor fotoğraf? Ünide öğrencisiz konferans gerçekten ilginç. :)

Avatar
murad 8 yıl önce

BAY PROJE nin çalışmalarını takip ediyorum gerçekten bütün çalışmaları ve araştırmaları bilimsel ve uygulanabilir projeler diğer STK larda aynı gayret ve ciddiyeti gösterirseler ve idarecilerde bunları dikkata alırsa BAYBURTta iyi şeyler olabileceğinin farkına varacaklardır.Siyasilerin,idarecilerin insanların kulağına hoşgelen söylemlerin dışında akla,mantığa,bilime uygun projeler üzereinden çalışmalarını yürütmeleri BAYBURTun kalkınmasına ve geleceğine ışık tutar diye düşünüyorum.

Avatar
Vatandaş 8 yıl önce

Belediye başkanı neden ögle celallenmiş ne diyor yollarımı yapalım baksı müzesinini yukarı taşıyalım kaleyimi tanıtalım başkanım siz suları halledin yolları ve kaldırımları yapın yeter birde belediyedeki saltanata son verin adam başkan yardımcısı olmuş sayın Cumhurbaşkanı ile fotograf çektiriyor sakal tıraşsız belediyeye geliyor sakal traşsız yahu sayın başkanım sayın başkan yardımcısı bilmez siz ona ögretin resmi kurumlardaki kılık kıyafet kanununu olmuyor ama arkadaşlar sayın başkanla o toplantıda atışan kim acaba sayın başkanın facedeki sayfasındaki videoyu izlemelisiniz başkan çok sinirlenmiş hiç takdir edilmiyoruz diyor sayın başkan ne yaptınızki neyi takdir edelim arabalarımızda ne amatisör kaldı nede rot ha bide çok sayıda uçak seyahati yaptıgınız söyleniyor bunada bir açıklık getirirseniz memnun oluruz sayın başkanım .

Avatar
Ahmet çağıldak 8 yıl önce

Konferansın iki temel katılımcısı Bayburtlular ve öğrenciler olmalıydı. İkisi de yoktu.. Acaba neden?

Avatar
Ogrenci 8 yıl önce

Içeriye almamışlardır sizin ilgilendiren bir durum yok diye....

Haber'e Git