Pendik Belediyesi'nden 'Bayburtlular Gecesi'

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şaşkın İnsan 8 yıl önce

Vekillerimiz idarecilerimiz göründüğü gibi ne kadar tedirginler, neşenin eğlenmenin sonunda biliyorlar ki memleketimiz sorunları azrail gibi enselerinde. Yorgunlukları çalışmadan ziyade değil bence düşünceden tebessümlü görünseler de akılları hep yapılamayan vaatlerde eee.. olmadığı gibi bir türlü rahat edemiyorlar aldığı paralarda mevkide zehir zıkkım oluyor çünkü biliyorlar ki ardında memleketinin yüzünü güldüren ne doğru dürüst bir hizmet var nede elde tutulan projeler.. gelin onlardan da vazgeçelim vatandaşın evine gidecek yolu dahi yok her yer çamur su birikintileriyle dolu altyapı desen bomba... inanın milattan önce roma imparatorluğuna dahi yetişemedik inanmıyorsanız tarih ortada araştırın sorun suları da görüyoruz duyuyoruz içler acısı ALLAH halkımızdan uzak etsin mikrop saçıyor iyi ki arabam yok olsaydı masraflar diz boyu olurdu... esnafımızda bu aralar isyanda neymiş efendim tarım yerleşkesiymiş şöyleymiş böyleymiş..
Neyse kısaca bu memleketi ALLAH kurtarır vesselamm...

Avatar
aaa 8 yıl önce

Bayburt grup Gençlikspor olsun takımın adi. Armayi degisin. 2. Lige yakissin

Avatar
Mikail 8 yıl önce

Siz haber verip, duyurmazsanız , tabi ki katılım az olur. Neden derneklere hemşehrilerimizin emaillerini ve telefonlarını kaydetmiyor sunuz.? Web siteleri üzerinden üye girişi ile bu tür faaliyetler önceden duyurulmalı ve üyeler bilgilendirilmelidir. Selamlar. Mikail

Haber'e Git