Kadim bir kültürle yoğrulan koca bir ömür...

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet ersoy 8 yıl önce

İstanbul'da yaşıyorum ben bu Ada'mın sevdalısıyım bu abinin bildiklerini bir siydi yapıp da yayınlansın çok sevinirim

Misafir Avatar
siydi 8 yıl önce @Mehmet ersoy

siydi derken ? :D

Beğenmedim! (0)
Avatar
Bedrettin cancar 8 yıl önce

Helal imdad amca cocuklugumuzdan beri dileriz seni halada dinliyoruz sesin de senin gibi hala parlak ve güzel saygilarrimla

Avatar
nivli deel arpalılı 8 yıl önce

İmdat sancar emi Allah uzun sağlıklı ömürler versin. Yaşayan örf adet diyebiliriz. Şuan kim bayburt barının tamamını sayabilir ezber bilinen veysel hoşbilezük garabet vs. Gidin imdat eminin yanına hertürlü destek olsun. Bence eserler kaleme alınmalı. Çayırköprü düğünleri çok güzel olur ben birdefa gittim Bayburtta öyle düğün yapılan köy yok diyebiliriz. Kültür yaşatılmalı bence

Avatar
İlke 8 yıl önce

Vay imdat emi

Avatar
Ahmet Çağıldak 8 yıl önce

Saygıdeğer 'Vağındalı İmdat' ömrüne bereket! Sen ve senin gibi insanlar bu toprakların bereketi, kültürümüzün hafızasısınız. Size sevgi ve muhabbettlerimi sunuyorum.
Baybur Postası, BAYDER ve sayın Murat Okutmuş'u da içten kutluyorum. Bize değerlerimizi ana akım medyadan bile daha derli toplu ve ustaca sundukları için..

Avatar
Arif bayram 8 yıl önce

Helalin var imdat amca

Avatar
Cuma Adibeş 8 yıl önce

İlimiz kültürü adına güzel bir söyleşi olmuş.

Avatar
misafir 8 yıl önce

çok güzel bir haber.imdat abi ye saygılar.yazın bayburt a gelirsem ziyaret etmeyi düşünüyorum,bize böyle tarihini,örf ve adetlerimizi bilen güzel insanlar lazım.trabzon dan selam ve saygılarımı gönderiyorum.

Avatar
Savaş Karabulut 8 yıl önce

Gerçekten dağın ardındaki maden.Her hafta cuma günleri BAYDER'de sohbet yapılıyor.Kendisine ve dernek yöneticilerine Bayburt'a ' Bayburtun sosyal ve kültürel yaşamına katkılarından dolayı Teşekkür ediyoru. İyiki varsınız.

Avatar
ahmet 8 yıl önce

sen vağındanın neresindensin

Avatar
BEYTULLAH BAYRAM 8 yıl önce

İMDAT SANCAR KÖYÜMÜZÜN EN RENKLİ SİMALARINDANDIR KENDİSİNİ HALK OZANI OLARAK ADLANDIRABİLİRİZ KENDİSİNE HAS YORUM VE TARZIYLA YAŞAYAN BİR KÜLTÜR ELÇİMİZDİR
ÇAYIRKÖPRÜ KÖYÜ DERNEK BAŞKANI Beytullah Bayram

Avatar
Şenel sancar 4 yıl önce

Kiziyim seninle hep guruyduydum senin kizin olduğum için çok şanslıyım vagindanin altunu canım babam

Haber'e Git