Ahır yapımı projesine 280 başvuru

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Alp 8 yıl önce

Bir bayburtlu olarak şunu söylemek isterim ki doğrudan üreticiye girdiler noktasında yardımcı olunsa daha iyi olur.buna başvuranların büyük kısmı hibe olduğu için başvuruyor.yem neden hala 45 tl mazot neden hala 3,5 tl destekse eğer bunlara verilsin.dogrudan yetistiriciye yani üreticiye yapılsın.bu hibe hayvancılığın derdine derman olmayacak bekleyip görelim doğru mu bu tesbitim.

Misafir Avatar
Bamsı 8 yıl önce @Ali Alp

Mazot gübre desteği var, yem bitkisi desteği var. doğrudan da var dolaylı da var. önemli olan yapılanı takdir edebilmek. Bayburtta ahır ihtiyacı yok mu da bu kadar başvuru oldu. kaç tane ahıra girdin, kaç tanesi yıkılacak durumda, nefes alınmıyor. Her aklına gelni buradan paylaşmak senin için yorum olabilir ama DÜŞÜNEREK yapmak lazım

Beğenmedim! (0)
Avatar
Mühendis 8 yıl önce

Yııdırımtepe Bakanlığın projelerinin fotoğraflarında yer almakla, medyaya demeç vermekle tarıma hizmet edilmiş olunmuyor. O 280 projeden aldığın hizmet bedelleri var ya hani 2 kağıt için çiftçiden aldığın 30 lira sana faydası öyle olmuştur. Notere bağlamışsın ziraat odasını ama hizmet yok ortada.

Haber'e Git