Dernekler birlik ve beraberlik mesajı verdi

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Safak Güngör 8 yıl önce

Sura gitmeye gerek yok bayburta gelin ve bayburttaki surların halini görün. Surda alışveriş yapmak yerine bayburta gelin bayburtta alış veriş yapın.

Avatar
seko69 8 yıl önce

Şafak kardeşime katılıyorum.. gel bayburtta alış veriş yap, halk ile iç içe ol. sorunlarını gör.. Sur'u baştan inşa edecek olan devlet Bayburt'un yollarını yapamıyor, su sorununu çözemiyor. yatırım yapmıyor..Göç ise Bayburtta da var. işsizlikse Bayburt'ta da var.. geri kalmışlıksa Bayburt birinci.. onun için bırakın Sur'u falan Bayburt'a bakın. Bayburt'tan devlete hayr var.. Bayburt Devletine sahip çıkıyor, Devlet Hainlere geçit vermiyor, Bayburt Bayrağına, milletine, askerine,, polisine bağlı, Gezi olaylarında tek eylem olmayan il Bayburt.. ama sahipsiz Bayburt.. ilgisiz Bayburt. yatırımsız Bayburt.. geri kalmış Bayburt. önce Vatan önce Bayburt.. unutmayın BAYBURT TÜRKİYE'dir.. RTE.. bırakın vatanına düşman olanları,,bırakın kandan beslenenleri. kendi öz evlatlarınıza sahip çıkın.. Sur'da zorunlu göç var..yarın silah sesleri sustuuğunda yine oralar pkk diye, serok apo diye inleyecek.. ama BAYBURT YOK OLURSA TÜRKİYE YOK OLUR:.

Avatar
SEVGİ HASRETLİ 8 yıl önce

ŞU KADİM ŞEHİR BAYBURT İÇİN "PROJE ÜRETİNİZ,SN BAKANIMIZA VE VEKİLİMİZE İLETİNİZ,İSTANBULDAKİ BÜTÜN DERNEKLERE DUYRULUR,
ÇALIŞMA ZAMANI GELMİŞTİR,SN KILIÇASLAN ÖNCÜ OLUNUZ,LÜTFEN.SEVGİ

Avatar
ABBAS 8 yıl önce

İSTANBULDAKİ G.HANE DERNEKLERİ PROJE ÜRETİYORLAR VE G.HANEYE
YATIRIMLAR GELİYOR,SİZLERDE PROJE ÜRETİNİZ,BAYBURTA YATIRIM GELSİN
*HEP BERABER BAYBURTTA HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRİRİZ.SELAMLAR

Haber'e Git