Bayburt Postası Ankara'daydı

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Neymiş Efendim 8 yıl önce

Neymiş efendim demekki sözde basın mensubu arkadaşların haberine bakınca bakan yada vekilin elini sıkmayanların yada onlarsız bir karenin Anlamı yok. Geceye doğal olarak herkez davet edildi. Lakin haberci arkadaşımız objektifiniz birilerinemi kiralanmıştı'ki başka bir tekil yada harici Bayburtlu yoktu. Yayınlamayaçaksın ama yinede senin haberciliğini ve esbabı mucizelerini sana hatırlatmak istedim....

Avatar
m.salih Güveli 8 yıl önce

Bu guzel birliktekliklerden, insaAllah güzel projeler doğar ve Bayburt egitimde, hayvancilikta, sanayilesmede (Rahmetli Muhittin EKREKLI, Bayburt a iken tornadan adam çıkarır derlerdi, Bayburt tan ayrıldı MKE ye parca ureten yani savunma sanayimize dinamizim kazandirdi) uretim çıtasını yukseltir, milli ekonomiye ve Bayburta katkıyı artırıriz.
Tabiki İl baskanimizin uykusuz gunleri bir artacak başarılarının devamini diliyorum

Avatar
vatandaş 8 yıl önce

10 yıldır su ve yol çalışması yapılıyor.Sayın bakanım ve Şahap kavcıoğlu lütfen el atın şu sorunu halledin...

Misafir Avatar
a.kerim aksakal-sidney 8 yıl önce @vatandaş

bayburt merkez içme suyu kireçli doğru,ayrıca arıtma yapılmalıki,güzel çay yapalım,
su güzel-hava ve hayada güzel.!,en derin saygı ile.bu sene Bayburta geleceğim.

Beğenmedim! (0)
Haber'e Git