Karaoğlu da kurultayı adresi gösterdi

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÜLKÜCÜ İRADE 8 yıl önce

Sayın Vekillerimizin yaptığı açıklama yerinde ve çok doğru bir karardır Hepsine teşekkür ediyorum

Avatar
ÜLKÜCÜ 8 yıl önce

SAYIN GENEL BAŞKAN 1 KASIM SEÇİMLERİNİ İYİ OKUMALIDIR. SAĞLIĞI ELVERMİYORSA EĞER ÜLKÜCÜYÜ ÜLKÜCÜYE DÜŞMAN ETMEDEN BU İŞİ BIRAKMALIDIR. YETER DÜŞMANLARI SEVİNDİRDİĞİMİZ, BIRAKIN BİRAZDA SEVİNELİM.

Avatar
Suat 8 yıl önce

Millet 7 Haziranda sizi seçmiş ama 1 Kasımda seçmemiş. Şimdi tek suçlu genel merkez mi? 4 ay önce beni meclise gönderen millet şimdi niye göndermedi diye hiç sormaz mı insan kendine. Ha eğer içlerinde hala vekil olan varsa onu da tebrik ederim.

Misafir Avatar
ALİ 8 yıl önce @Suat

SUAT BEY KARDEŞİM. 1 KASIM SEÇİMLERİNDE UĞRADIĞIMIZ YENİLGİNİN EN BÜYÜK MÜSEBBİBİNİN GENEL BAŞKAN, PARTİNİN GENEL POLİTİKA VE SÖYLEMLERİ İLE SANDALYEDE OTURARAK KONFERANS VERMEMİZ OLDUĞUNU YEMİN EDEREK SÖYLERİM.SÖYLÜYORUM. ALLAH'A EMANET OLUNUZ. ADAYLARIMIZ TAŞTAN SUDA ÇIKARSALAR BİLE MİLLET KARARINI VERDİ VE BİZE HAYIR DEDİ.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Göktürk özyıl 8 yıl önce

Deyerli arkadaşlar senelerce gerek bayburt ta gerek diyer illerde kongoreleri yaşiyoruz arkadaş her zaman tekrarlanan bu yeni yönetimler malesef taktir edilecek işler yapmiyorlar kim kazaniyorsa kendine rakip bir karşıt gurup oluşturuyor bu hep tekrarlaniyor bizler önce barışmayı arkadaş gönüldaş ülkücü olmayı sağlamalıyız sonra gerisi gelir

Avatar
serdar 8 yıl önce

Suat bey, o zaman izah eder misiniz 7 haziranda 115 000 (%40,36) oy alarak 1. parti olduğunuz osmaniyede, 1 kasımda 98 735 (%33,7) oy alarak 2. parti oluşun sebebi nedir.

Haber'e Git