Burç: "Bizim davamızda kula kulluk yoktur"

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HASAN 8 yıl önce

DEĞERLİ YÖNETİCİLERİMİZ SİZLER DOĞRUYU, OLMASI GEREKENİ YAPTINIZ. ONLAR YANLIŞI YAPTILAR. MÜSTERİH OLUN. SİZİ DESTEKLİYORUZ. TEPEDEKİLERDENDE, BURALARA ŞİMDİ ATANANLARDAN DA HİÇ BİR ŞEY OLMAZ. MERAK ETMEYİN. TEŞKİLATLARI KAPATMAKLA, YÖNETİCİLERİ GÖREVDEN ALMAKLA BU İŞLERİN RAYINA GİRECEĞİNİ ZANNETMESİNLER.TREN RAYDAN ÇIKMIŞTIR ARTIK .ŞİMDİYE KADAR BU TEŞKİLATA KİM NE KADAR HİZMET ETTİ İSE ALLAH RAZI OLSUN. MAKAMLAR MEVKİLER GELİP GEÇİCİDİR. 1 KASIM SEÇİMLERİN GERÇEK MAĞLUBUNUN ASIL MÜSEBBİBİ İNSANLARIN YÜZÜNE BAKMADAN ELLERİNİ ÖPTÜREN ZATTIR. TUZ KOKMUŞTUR. DEĞİŞİM ŞART OLMUŞTUR. ÇÜNKÜ ÜLKÜCÜ HAREKETİN % 90'I DEĞİŞİMDEN YANADIR. HERKES TEPKİLİDİR.

Avatar
Cengaver 8 yıl önce

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun tarihe düştüğü şu müthiş notu hatırlatayım: "Türkiyedeki siyasi partilerin tarlaları çok derinden sürülmüştür." Bu gerçek değişmedikçe parti içi muhalefet böyle aksi tepkilerle örselenir. Duruşunuz haklı ve onurlu bir duruştur. Dikkatimi çekti, Karaoğlu neden fotoğrafta yok?

Avatar
kadir 8 yıl önce

ben sana yazmıştım başkan medyadan uzak dur senide alırlar fazla geçmeden almışlar geçmiş olsun demek ki hayırlısı buymuş

Misafir Avatar
ali 8 yıl önce @kadir

kardeş doğruları dile getirmek, insanlarla paylaşmak, yanlışı eleştirmek eğer eleştiriliyorsa, o zaman herkes bildiğini yapsın, kimsenin de sesi çıkmasın. yok böyle bir şey. o diktatörlükle yönetilen ülkelerde olur. saygılar

Beğenmedim! (0)
Avatar
ismail 8 yıl önce

Bahçeli en büyük diktatördür. Kendine karşı gelenin kafasını kopartıyor. Bir daha ki seçimde biz de onu kopartacağız. O ancak baraj altını görünce mhp safrasından kurtulacak.

Haber'e Git