Bu öykü Bayburt'un öyküsü

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
senem özden demiroğlu 8 yıl önce

Çok etkilendim ve çocukluğumda dedelerimden nenelerimden dinlediklerimle çok benzer aslında bunların kitap halinde yayınlanması gerekli diye düşünüyorum

Avatar
Nezahat Sevgi 8 yıl önce

Fazlası var, eksiği yok.! Çocuklara uyuturken masal anlatılır ya, biz de babaannemden bunları dinlerdik hemen her gece. Rabbim bir daha yaşatmasın.!!!

Avatar
necdet adıgüzel. 6 yıl önce

Rahmetlik dedem Şafket Adıgüzel ve nenem Mecbure Adıgüzelin dizlerinin dibinde hemde gözyzşı dökerek anlattıkları bu ve buna benzer yaşanmış hayat hikayelerini ve savaş yıllarını dinleyerek búyüdük,Allah bu gúzel Vatanı bizlere mirasbırakan asil ceddimize rahmet etsin,bizler onların çektidkleri eziyetlerinixn üzerine kurtarılmīş bu gúzel topraklara layık evlatlar olmalıyız,onlar sayesinde bizler bugün varız,mekanları cennet olsun.

Avatar
Robert TEOMAN Saraç 6 yıl önce

Ben Bayburt'u severim memleket orası da ama gerçek hikaye bumu?

Haber'e Git