Kop Savunması’nın 100. Yılındayız!

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kadir temur 8 yıl önce

kop savunması,kazım karabekir ve veli halit paşa ile beraber,bayburtta karargah kurmuş,Allahın izniyle 21 şubat 1918 tarihinde,bayburt bayram etmiştir,resmi olmayan rakamlara göre 63000 bin şehit vermiştir,mekanları cennet olsun.

Avatar
Baybur lu Salih 8 yıl önce

Ecdadın ruhu şad olsun, Allah rahmet eylesin;
Çocukluğumuzdan beri Cumhuriyet meydanında halkın bu zulmü unutmaması için gösteriler düzenlenir ve kısa bir tarih anlatımı olur, kış ortasında ki ayazda veya kar altında daha sonra herkes akşam askeri sine-madamı, halk eğitim demi, yıldız sinemasın-damı gece piyesleri izlemek için can atardı, tamam andık mı andık bitti vesselam;
Bunların yan ısıra tarih bilincinin anlatılması ve bu vurgunun ulusal ve uluslar arası boyutta geçmiş yıllarda canlı yaşayan insanlarımızla beraber söyleşiler enektodlar ve tarihi sergiler halinde dünyaya,anla masalarda tarihi sıcak tutacak şekilde lobicilik faaliyetleri haline getirip anlatmamız gerekirdi.


DEVAMI İÇİN TIKLAYIN ►►►http://www.bayburtpostasi.com.tr/dosya/kop-savunmasinin-100-yilindayiz-h12923.html

Bayburt Postası

Avatar
Safak Güngör 8 yıl önce

Biz tarihimizle değil, %80 Gurur duyarız.

Avatar
alperen 8 yıl önce

tarihini tanıtmak için hiçbir çaba sarfetmeyenler ancak burada siyasi denklemlerle yorum yazar... sen acaba ne yaptın ki başkalarını eleştiriyorsun kardeş....ne akpne chp ne şu ne bu senin çoçugun kopu bir dağ olarak mı yoksa bir tarih olarak mı biliyor...

Haber'e Git