Kavcıoğlu'ndan önemli açıklamalar

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sinan 8 yıl önce

sayın vekil şimdiye kadar yeni seçilenler kürsüde tıpkı sizin gibi çok güzel konuştular iş icraata gelince yarasına basılan yandaş,yoldaş,arkadaş çıktı olan 2-3 garibana oldu yapılan kayda değer bir şey olmadı,örneğin son beş yıl içinde belediye etrafında 5 beton yığını yapıldı; benim su çıkanda 270 mt arsama sudan bahanelerle izin verilmedi.Nedeni mi ? nedeni her şey tamam dı yanlız yalakalık yapacağım adam olmadığı içindi.Not izin verilmeyen arsamın yanında (5mt) 6 katlı evler vardı.Belediye ye emsal gösterdim o gün kü imardan sorumlu teoman bey bilmediğimiz şeyler olduğunu söyledi ???

Avatar
Fatih 8 yıl önce

Velhasıl Bayburt^ta şehrin alt ve üst yapısını profesyonelce yapacak bir kadro yok.Bayburt'un yollarını, kaldırımlarını, şehir planlamasını organize edecek bir ekip yok.1989'da il olmasına rağmen, önlenemeyen bir çarpık kentleşme var.Bu ekipler ancak dışarıdan gelebilir.Kimseye kulak asmadan da işlerini yaparlar.Burada iş yapan adama 40 kişi akıl vermeye çalışır.Verdikleri akıl da ortada işte.Doğru düzgün caddesi, yolu, yaşam alanı olmayan bir kentte yaşıyoruz.

Avatar
sivil halk 8 yıl önce

14 tane muhtar çıksak elimize dövizleri alsak, buraya bunu yaptırmayız desek ?
Çok önemli bir noktaya değindi sayın vekil.Bayburt olarak halk ve sivil toplum örgütü organize birşeyler yapamadı yapamıyor.

Avatar
abbas durmuş-ist 8 yıl önce

1955 yılında cumhuriyet caddesindeki yapıtlar hep iki kat ve taş yapıt,dolayısıyla yine öyle olmalı,sn vekilimize ve belediyemize başarılar dileriz saygılarımızla.
not çoruh nehri üzerinde bulunan binaların balkonları konsolları yıkılmalı,zira sit
alanıdır,bilgilerinize.

Avatar
Fatih 8 yıl önce

Bu söyledikleriniz yapılacak mı?Bayburt'un hiçbir şey bilmediği halde iş bildiğini zanneden insanlarıyla bu işlerin ne kadarı yapılabilir?Evet, Şahap bey.Çok doğru söylüyorsunuz.Mahallelerde güzel sokak, kaldırım yok.Apartmanlar da yollar da kaldırımlar da virane bir halde.Şimdi gerçekçi olalım.Tüm bu çalışmalar kaç yılda yapılabilir?Altyapı çalışmalarının bile ne kadar acemice yapıldığını gördük.Hala sağda solda borular patlıyor, çalışmalar bitmedi.Yollar kaldırımlar tozdan görünmüyor.Bu belediyeyle, bu ekiple bu dediğiniz çalışmaların ne kadarı yapılabilir?Size şu kadarını söyleyeyim, gerekli para verilse de bu acemi kadrolar o parayı heba eder.Gerektiği gibi kullanamaz.Bayburt'un bir şehir kimliği kazanması için 10-15 sene yoğun bir çalışma yapılması gerekiyor.Çünkü burada işler yarım yapılır, zamanında yapılmaz.Şehircilik anlamında ülkenin çok gerisinde kalmış olmasına rağmen, halk bunlara duyarsız.Adamlar sabah akşam toz yutuyorlar, üstleri başları çamur oluyor ama duyarsızlar.

Avatar
Umut An 8 yıl önce

Yıllarca düşündüğümüz gibi bir proje, Saat kulesi meydanı karşısındakı çirkin yapıların kaldırılması, meydanın ortaya çıkması, Çoruh nehrine yakışır görünümün sağlanması çok güzel olur. Bunun yanında mevcut belediye binasının ve o hizadaki çirkin görünümü olan yapıların yıkılması lazım. Biz ne zaman bir ile yakışır görünüme kavuşacağız.

Avatar
Safak Güngör 8 yıl önce

Belediye binası dahil saat kulesine kadar olan binaları yıkın oylar sizindir.

Avatar
METİN 8 yıl önce

bırak dedikoyududuyu iş yap alini tutan mı var maliyede sizde hadi görelim 13 yıldır Bayburtluyu kandırıp durunuz dinle imanla iş nerde fabrika nerde

Avatar
bayburt halkı 8 yıl önce

sn vekilimiz en kavcıoğlu,projeler güzelde,bir hatırlatma yapalım"1955 belediye
meclisinin kararı ile saatkule etrafındaki yapıların,iki kattan fazla olmayacak kararı
vardır,dolayısıyla bu çevredeki yapıların tekrar gündeme gelmesi çok önemli,o zaman bayburt o tarihi eserleri ortaya çıkacaktır,çoruh nehri de dahil olur,sevgi ile.

Avatar
seko69 8 yıl önce

Sayın Vekilin bazı görüşlerine katılıyorum.. ancak Bayburt'lunun başına Kentsel Dönüşüm Projesini bela ederse Faiz ve bankalara borçlanmadan dolayı hem ahiretlerini hem dünyalarını zehir ederler.. illa kentsel dönüşüm olacaksa Bayburt özgü bir proje olmalı ve Bayburt'lunun bütçesine dokunmadan yapılmalı.. Çünkü; Güneydoğuda pkk ya destek verenlerin evlerini yıkıp yeni bir ev yapacak olan hükümet, vatanına, milletine ve bayrağına sahip çıkan, destek veren Bayburt için daha fazlasını yapmalı.. şehiri büyütmek ve cumhuriyet caddesine hapsetmemek için Belediye, Valilik, askeri binalarının yıkılarak şehir dışında yapılması lazım. ve en önemlisi Bayburt'un kalkınması, gelişmesi için derhal İl Müdürlerinin görevden alınmaları lazım. bu hantal yapının değişerek iş yapan ehil kişilere Bayburt'un teslim edilmesi lazım.. ayrıca Sayın Bakan ve vekil gerekli girişimlerde bulunarak ACEMİ BİRLİĞİNİ ivedilikle Bayburt'a kazandırmalılar.. bina yıkarak göçü işsizliği önleyemezsiniz..

Haber'e Git