'Tarım Yerleşkesi' için son adımlar atılıyor

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ercandak 8 yıl önce

Gercekten mukemmel duşunce 30 yil sonrasini duşunmek başkanim bayburt trabzonyolu uzeri destekliyoruz başarilar

Avatar
Gürsel Karapınar 8 yıl önce

Çok güzel proje hayırlı olsun...20-30 yıl sonraya kalmaz Yolaltı,Danişment,Mutlu Değirmenci (mam) v.s Bayburtun merkez mahallesi olabilir...Bu proje bu köy sınırlarımız içerisinde uygulana bilir ,hatırlatmak bizden, tekrar hayırlı olsun diyorum...

Avatar
arpalıçiftçisi 8 yıl önce

cengiz bey çiftçiler olarak bize dayattığın yeri istemiyoruz illa da sanayi yanına yapılacaksa kayışkıranda kurulan sanayinin yanına yapılmasını istiyoruz.müsadeniz olursa ona çiftçiler karar versin.

Avatar
halit aktaş 8 yıl önce

sayın başkanımızın yer konusundaki düşünceleri mükemmel kutluyorum.

Avatar
Mustafa Kuyruk 8 yıl önce

Bayburt'un kurtuluşu tarım ve hayvancılıktan geçer.tarıma dayalı projeler acil olarak hayata geçirilmelidir.Ancak nedense yatırımların istikametinin aynı yönde olması konusundaki ısrar beni endişelendirir.yine birilerine rantmı sağlanıyor.Kayışkıran mevkisinde projenin fayda sağlayacağına inanmıyorum.Atıl bir proje olarak kalacağı kanaatindeyim.Umarım milletin parası birilerinin rantı için çarçur edilmez.Şehrimiz için en uygun yer aceleye getirilmeden,etütleri yapılarak uygulanır.

Avatar
Bayburtlu Salih 8 yıl önce

Tarımsal yerleşke ile ilgili planlamalar elbetteki uzun vadeli olmalı lakin bu projeyi uygulamadan bu konularla alakalı bu konuda tecrübe sahibi olmuş yıllarca bu konularla dünyada söz sahibi olmuş olan yerli müteşebbisler ve dünya da önemli potansiyele sahip ülkelerin müteşebbislerinden direk veya en direk paylaşımlar yapılırsa fayda oranın artacağını düşünüyorum

Haber'e Git