İnternet görünürlüğünde ilk 20'de

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Asım KOCA 9 yıl önce

Reklam olarak iyi hoş güzel . Peki bilimsel araştırma olarak nerede ? Bırakın Bayburt üniversitesini Türkiye de ki bütün üniversitelerin akademik yayınları, acaba Amerika da ki büyük bir üniversitenin akademik yayınlarının toplamı kadar var mı ?
Ancak üniversitelerin çokluğu ile övünen bir ülke haline geldik eğitimin içi bomboş.
Harward üniversitesinin yıllık bütçesi; Türkiye de ki bütün üniversitelerin toplamının 300 katı . Bizde google listeye girdik diye sevinelim.

Avatar
bilen 9 yıl önce

Evet bu bir başarı çok da onemli bir başarı. İnşAllah bu başarı bilimsel olarak da gerceklesir. Bayburt olara biz bunu hakediyorz.

Avatar
Sami Ayan 9 yıl önce

Üniversitenin basın birimi kurucusu olarak bundan gurur duydum. Bayburt Üniversitesi idari ve akademik personelini, ve destekleyen şehir ve ulusal basın birimlerini tebrik ederim.

Avatar
ferit 9 yıl önce

muzaffer saatçiyi tebrik ederim bu onun başarısı geri kalanlar hikaye

Avatar
recep 9 yıl önce

İlk 20 neyin ispatı? Başarı varsa bahsedilir. Unverstenin Web sitesinde Rektörünün dışında hiç bir habere fotoğrafa yer yok.

Avatar
recep 9 yıl önce

İlk 20 neyin ispatı? Başarı varsa bahsedilir. Unverstenin Web sitesinde Rektörünün dışında hiç bir habere fotoğrafa yer yok.

Avatar
REcepe cevap 9 yıl önce

REcep BEy üniversitesinin web sayfasını siz dedikten sonra açtım ve okudum. yalan söylerken azıcık edepli ve haya sahibi olun. Orada üniversiteyi tanıtıcı haberler mevcut. Cumhurbaşkanlığı sayfasına girin REcep Tayyip Erdoğan dışında haber var mı? O kafan azıcık bassa bunu okuyabilirsin.

Haber'e Git