Şampiyon hoca yeniden Bayburt'ta!

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 9 yıl önce

defansa orta sahaya takviye lazım...beklerimiz hızlı değil....geçen yılki uzun Ahmet kalsaydı orta sahada sıkıntımız olmazdı Ahmet bu takımda olsaydı konyadan aldığımız 10 numara daha rahat oynardı....forvet konusunda da iyi bir forvetimiz var fakat sakatlandı

Avatar
Genç Osmanlı 9 yıl önce

TRİBÜNÜN BEYAZ ALANLARINI SARI SİYAH BOYAYIN. ÇOK KÖTÜ DURUYOR. İÇERDEKİ HER ŞEY SARI SİYAH OLSUN.

Avatar
taraftar6969 9 yıl önce

Bunları o hocamı görecek …Bizde voleyi vurdu gitti iki senedir bosta…Hemde giderken onu geri döndüren herkese alalen söverek gitti sadece onlara değil tüm bayburtta söverek gitti…hem bizim ekmeğimizi yiyeceksin bir kuruşun kalmayacak ve hayatında göremeyeceğin parayı bizde görmüssün ama yine tasa pisleyip gitmiş,şuan geldiği takıma yaptığı gibi….. Mayası bozuk insanlara normal fakat onu geri dönderenler içinde bu geçerli …Çıkmış birde kazanmak için bazı tatsız olaylar olmuştur diyor kendisi şimdi bende hocaya diyorumki bir maç kaybedersen eğer o yaptığın küfürlerin yüz katını sana iade ediyor BAYBURT..TABİKİ BUDA KAZANMAMIZ İÇİN HOCAYI KAMÇILAMAK ADINA….

Avatar
TORUNLAR 9 yıl önce

Bıraktın geldin iyi ettin de Nevsehir 'den bi helallik al, sonra onlarin ahları tutupta başarısız olma. Takım kötü değil eğer oynatmayı bilirsen, taraftar kötü değil çağırmayı bilirsen. Hayırlı olsun.

Avatar
nevşehirspor beddua 9 yıl önce

Topuzoğlu'na Nevşehirspor Camiasından Büyük Tepki http://www.fibhaber.com/spor/topuzogluna-nevsehirspor-camiasindan-buyuk-tepki-h41560.html @@fibajans aracılığıyla

Avatar
Mustafa 9 yıl önce

Biz taraftar olarak hakkımızı helal etmiyoruz bayburt sizde inş küme dusersiniz Allah büyük

Avatar
Genç Osmanlı 9 yıl önce

Kardeşler hocanın istifa HAKKI vardı, onu kullandı. Biz Bayburtlu cefakar taraftarlar olarak ah edenlere de iyilikle karşılık veririz. Seni severiz yiğit Nevşehir, kalk silkelen hakkettigin yerlere çık.

Avatar
Kurukafa69 9 yıl önce

Mustafa Bey Laflariniza Biraz Dikkat Edin İnş Küme Dusersiniz Ne Demek ?

Haber'e Git