Bayburt Grup, evinde kayıp!

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kaledeki tek çini 9 yıl önce

Eskiden Gencosman Stadına takımlar gelmekten korkardi. Şimdi yol geçen hanı olmus, sahanın bütün ürkütücülüğü, ruhu gitmiş. Tribünün bos alanlarını bayraklarla donatalim, giriş kapisindan itibaren gelen takımı urkutecek çözümler bulalım. Hocamiz iyi, tecrübeli ama Takimda ruh yokkk. Hocam ruhsuzlarda ısrar etme birak kadrodışı. Gs den aldiklarimizi oynat,güven artik. Revizyon sart be hocam. Playoff sansimiz ve arzumuz son haftaya kadar sürecek

Avatar
murat ali 9 yıl önce

hocaya la yollar ayrıldı ama cozum degılkı takım koşmuyo mucadele etmıyo takımda forvet yok bıse yok takım kurulamamış..

Avatar
ferdi 9 yıl önce

yediğimiz 9 golle ligin en az gol yiyen ekiplerindeniz.en büyük sıkıntı forvet hattında. grubun en az gol atan takımıyız. çok iyi bir forvet alınırsa üst sıraları zorlarız.

Haber'e Git