Bayburt Şingah'ta bayramlaştı

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

Bayramlarda da siyaset yapmak oy devşirmek ne acı. Kardeşliğin olmadığı yerde bayramlar sönük kalır. Bayramlarda siyaseti öne çıkaranlar yüzünden olması gerek. Siyasetçilere siyaseti yasakladığımızda acaba ne konuşacaklar merak ediyorum.

Avatar
serdar 9 yıl önce

Ağbal masal anlatmış, ucundan siyaset yapmış. Karaoğlu bayramlasmış. Yahu bu adamı bu yüzden seviyorum. Her şey yerine göre.

Avatar
NE KADAR ACI Bİ TABLO 9 yıl önce

Şu tabloya bakınca utandım aydın doğanın yaveri 7 haziran seçimlerinin baş aktörü petroller kralı bi tarafta , milleti fişleyen vali a bi tatafta, nasıl ilişkileri olduğu tartışılan , hangi karanlık işlerin altında parmağı olduğu bilinmeyen malum şahıs bir tarafta rektör neye hizmet ettiği belli olmayan depolarda milyarlık malzemelri çürümeye bırakan bilim adamı bi tarafta , şansız partiden aday olan TEK bir temsilcimiz bi tarafta,,, RESMİN BÜTÜNÜNE BAKINCA UTANDIM İĞRENDİM bayburt kimlere kaldı üzüldüm , bunlar bizim temsilcilerimiz olamaz , bir kişi hariç halktan bir kişi, bi kişiyi göremedim oda ilginçtir... Nasıl burda olmaz hayret berici bi iş ...

Avatar
Ali 9 yıl önce

Utanmada yok bunlarda memleket yangın yerine dönmüş bunlar oy devşirme yani menfaat kendini kurtarma peşinde sucluluk piskoloisi bu işte. Burda sadece bayramlaşılır masal anlatılmaz helal sana kadri bey efendi bizde senin bayramını kutluyor başarılar diliyoruz

Haber'e Git