AK Parti adayları açıklandı

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yalağuzkurt 9 yıl önce

Adam yerine koyulmayan bu halk ne zaman silkelenecek merak ediyorum. Hani bir hikaye varya sultanın biri köprüden geçenlerden giriste para alıyormuş sonra sikayet olunca çıkıştada almaya başlamış işte bayburtlunun kaderide böyle birşey

Avatar
ismail 9 yıl önce

Sen kalk 17-25 aralıkta yakalan. Pkk yi başımıza bela et. Akp lilere ihale dağıt. Iskurda yolsuzluğun kitabını yaz. Sonrada suçu Özbeklere at. Delikanlı olun beyler. Bünyamin bey hiç olmazsa benimle birlikte bayburtun her bir köşesinde bir ani yaşamış bir bayburt çocuğudur. Ya diğerleri.

Avatar
MRTCLK1907 9 yıl önce

Bayburtlu kaybetti.

Avatar
murat 9 yıl önce

Arkadaş Bayburt'ta hiçmi aday olacak insan yok.Ismarlama insanlar ile işler ısmarlama iş yapılır.Yazık uzaktan kumandalı Bayburtum...

Avatar
Birbilen 9 yıl önce

Bu halkın yeteri kadar gözyaşı yoktu KAVCIOĞLU 'nu aday yaparak kapkara bulutları getirdiler. Hasbel kaza kazanırsa mağdurları arasına bir sürü seçmen eklenecek. Nasıl birimi? GÜNEŞLİ HAVADA ELİNE ŞEMSİYE VERİR YAĞMURLU HAVADA GERİ ALIR

Misafir Avatar
MURAT69 9 yıl önce @Birbilen

Birbilen sen sadece birbil başka bişey bilme bence, haa yazılarındanda iyi bir paralel olduğun anlaşılıyor. KAVCIOĞLU NU bu kadar yakınen tanıyorsan kimliğinle yaz. bilmem neler gibi gizli yazma.

Beğenmedim! (6)
Avatar
musa 9 yıl önce

Tutturmussunuz bir özbekistan ...Bünyami bey ne yapmışta özbekistan olmuş.Doğru dürüst çalıştı.olabilecek işlere evet olmayacaklara hayır dedi..herkesin derdine koştu..halen karalama politikası şimdi rahat edin 2 tane bayburtlu olmayan aday sıkıntı yok...Ben bütün seçimlerde refah partisiyle başlayıp hep ak partiye oy veren adamım şimdi kimse kusura bakmasın hdp oy veririm artık bayburtta akp ye oy vermem...evdekinin emeği yaban tezeği olurmuş....

Avatar
serdar 9 yıl önce

Değerli arkadaşlar,akp insanları her seçim enayi yerine koyuyor ve malesef her seçim zokayı yutturuyor. Her gafletinin ardından bir suçlu ilan ediyor bizlerde o zavallı sucluya(!) hep bir ağızdan küfürü basıyoruz. 14 yıllık iktidar döneminde hep aldanan,kandirilan akp oluyor. Bunun adı resmen yönetim zaafiyeti olmasına rağmen başkaları suçlanıyor. Bünyamin Özbek olayıda aynen budur. naci ağbal gelmiş 3 günde Bayburtlu olmuş 4. Gün bütün ipleri eline almıştır. İstediği gibi evirip çeviriyor bayburtu. O kadar ileri boyuta vardiki ikinci sıra adayı kendi getiriyor. İstanbulda 3-5 kişiden başka hiçbir bayburtlunun haz etmediği, bayburt kültüründen uzak iki aday akp lilerin karşısına sunulmuş ve özbek kötü kişi ilan edilmiştir.bu iki aday biri genel başkan yrd. oldu bayburtluya çözüm süreci ihanetini nasıl anlatacaktır. Yada esas soru şu bayburtlu seçmen bu soruyu onlara sorabilecekmidir.

Avatar
vizontele 9 yıl önce

bu adaylar Bayburt'a gelince hangi otelde kalıyor ?

Avatar
serdar 9 yıl önce

Osman bey yani kabul ediyorsunuz.
Bayburtun 13 yıllık akp iktidarı döneminde ilçeye dönüştürüldüğünü. Ama bundan önceki seçimlerde; onların bırakın yapmayi hayal edemedikletini gerçekleştirdik diyordunuz.
Yani bi şey yapmamışsınız kasabalarımızı kanunen köye çevirmişsiniz, ilimizde ilçe olma yolunda. Bunlara birde her gelenin sizi aldattığını da katarsak size oy vermek için hiçbir sebep bulamayız.
Sahi senin sebebin ne ?

Avatar
serdar 9 yıl önce

Kral69 bu kanaate nereden vardın. Bayburtlu enayimi. Memleketin çivisi çıkmış, kışladan bayrak indirildiğinde ses çıkarmayanlar şimdi bayrak mitingleri düzenliyor. Pkk'nın yaptığı bütün faaliyetlerden haberleri olduğu halde görmezden gelenler pkk ya operasyon düzenliyor.
Siz hiç amerika başkanının el kaide mitingi yaptığını duydunuzmu.
Pkk ya göz yum büyüt besle, osloda ihanet et, (iddiaya varım oslo görüşmelerini internetten dinleyen bir tane akp li yoktur) en son ihaneti sevrin kopyası gibi dolmabahçe mutabakatı ile yap. sonrada çık meydanda mağduru oyna. Pkk yı halka şikayet et. Devletsen gereğini yaparsın meydanlarda ağlamazsın. Ve eğer sende vatanperver seçmen isen önüne gelen herkes tarafından kandırıldığını söyleyen bu partiye oy vermezsin. Sonuç (yanlışta israr eden demektir) yüzünden 1-1 olur. Olması gereken mhp nin 2-0 kazanmasıdır.

Avatar
Birbilen 9 yıl önce

BAYBURT'LU DEĞİL BAYBURTUMSU.....
Şaka gibi iki tane devşirme adayımız oldu. Haydi sandığa oy vermeye gidelim. Meclise bizleri temsil etsinler diye gönderelim. Herkesin affına sığınarak Tek bir soru sormak istiyorum. Plevne Aslanı Gazi OSMAN Paşanın doğduğu topraklarda bu görevi hak edecek tek bir insan kalmamışmıydı. Rahmetli FAİK Bey yaşasaydı "Ey Bayburtlu" diye söze başlar muhtemelen şöyle devam ederdi. "Haydi bu iki Aslanı Meclise gönderin sonrada unutun" Bilmedikleri derdinizi dnleyeceklerini sizi makamlarına kabul edeceklerinimi sanıyorsunuz. Telefonla ulaşabildiğinizde tatlı sitemlerinize cevap vereceklerinimi düşünüyorsunuz. Bayburt ilinde olası yatırımlardan aslan payının size düşebileceğinimi hayal ediyorsunuz.
Şimdi kendinize şu soruyu sorun ne olur.
Bu iki değerli vekil adayımızın yanında dolaşan iş adamlarının tek düşünceleri sizlere hizmet vermek servetlerini sizlerle bölüşmekmidir. Eğer Bayburt'u Bayburtluyu bu kadar seviyor olsalardı bu güne kadar tek bir çivi bile neden çakmadılar.

Avatar
serdar 9 yıl önce

Bu seçimde bakalım hangi vaatlerde bulunacaksınız. Dr. Kadri Karaoğlu yine aday onun sayesinde bol sayıda bakan gördük. Hatta stratejik olarak birde genel başkan yardımcısı gördük. Aslında akp lilerde naci beyde Karaoğlu'na çok şey borçlu. Akıllı olan bayburt seçmeni 1-1 yapar kadri bey durtukler onlar çalışır. Fakat şunuda unutmayın seçimden sonra koalisyon var. Akp 35 bandına geriliyor.muhtemel iktidar akp yöneticileri istemesede akp tabanı istediği için mhp-akp iktidarı olacak. Bayburt iki partiyide iyi değerlendirmeli.

Avatar
Seyit 9 yıl önce

Prll avcılığı ne B.Ozbek'e ne de H.A.Polat a yetti. Gidin şimdi ötede bir de onun hesabını verin. Bakalım sizi şimdiden terkedenler orada sahip çıkabilecek mi?

Avatar
murat 9 yıl önce

Özbekistandan sıyrılmış bir ak parti 2-0 yapar demedi demeyin. Naci bey birde sağlığa atama yaparsa dahada güzel olur.

Avatar
misafir69 9 yıl önce

Ak parti 2-0 yapar kadri hoca iyiydi ama 25. dönem kısa sürdü :(

Avatar
kadir25 9 yıl önce

Zengin gidiman adamlarin vekilleri bünyamin beye hanginiz telefon etti de ulasilamadi veya diğer vekillere ya bunlara yalnizca zenginlerin adaylar parayi basar alit şahap kimbilir neler vermiştir ak parti bayburtta kara parti olmuştur.

Avatar
osman 9 yıl önce

Bayburt için hayırlı olsun adam gibi iki tane aday . Bayburt'un makus tarihini değiştirebilecek Bayburt adını Türkiye'ye tanıtabilecek yegane isimler. Bayburt'um için çalışsın da isterse Ugandalı olsunlar. Mesele Bayburt'u ilçelikten kurtarmak olsun gerisi hikaye beyler !!

Avatar
kral69 9 yıl önce

Sen gibisini vekil yaparsin bir sey yapmaz sonunda bayburt dışından adaya mecbur kalırsın isyan etme hiç sonuç 2-0 kim secilirse secilsin bayburt icin calisacaktir.....

Haber'e Git