1.5 Milyonluk 'yenileme' projesi start almışken...

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

Zarara uğratanları tebrik etmek lazım. Madalyaları bakalım kimler verecek

Avatar
burak acar 9 yıl önce

inşAllah dikkate alınır bu yazılanlar, insan canı söz konusu sonuçta

Avatar
Ahmet Çağıldak 9 yıl önce

Bayburt'a son yıllarda üniversiteden sonra yapılan en doğru yatırım. Uzmanında eleştirdiği konu başta olmak üzere Bayburt'ta yapılan bu türden tüm hizmetler tasarımda bilgisiz, mühendislikte basmakalıp, malzemede yanlış, işçilikte acemi tercihlerle dolu. Yapılan hemen her iş kısa ömürlü, acemi estetiğiyle kotarılmış ve güvenli değil. Korkarım, yanlışlara devam edilmez. Çünkü Ankara yanlışları, Bayburt'ta yapılacak yanlışların teminatı gibi görünüyor. Umarım bu kez yanılırım.. (Bilimsel destekli ve ikna edici bu yazıyı yazan uzman kim ise kutlarım!?)

Avatar
Bilirkişi 9 yıl önce

Lütfen şu işleri bilirkişilerle iştişare ederek yapalım.Çoruha konan Gerdanlık,Saatkule meydanına ışıklı kaldırımlar,Suyunu akıtan yeni olimpik havuz,Suyu olmayan özelleşen Aslan dağı...Daha saymıyorum

Avatar
ülker peker 8 yıl önce

korkuluklar beni benden aldı :D

Haber'e Git