İşkar: ‘Her hafta daha iyiye gidiyoruz"

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gerçek Taraftar 9 yıl önce

Kendi sahamızda ki en zor maçlardan birini oynayacağız.. Yönetim, teknik heyet ve futbolcuları uyarıyorum...Maça iyi hazırlanmalılar KAFA olarak...Oyun disiplini üst düzeyde olacak, kopuk oynamayacağız, kesintisiz baskı kurarken, rakip maçın başında itibaren burada (1) puan iyidir diyecek, yiyeceğimiz bir golün altında kalırız..Sahamızdaki EN ZOR maç diyorum, kolaya çevirmek sizin elinizde...Şimdiden başarılar diliyorum...Taraftarda kendini kontrol etmeli..

Avatar
Bayburtlu 9 yıl önce

O değilde iyi diyoruz tamam sıkıntı yok ama bakıyoruz goller son dakikada geliyor. Maçta takım 2. yarı baskı kuruyor. 2. yarı galibiyet golleri geliyor. 2. Yarı takım daha bir atak oynuyor. Yedek den giren futbolcular oynayan oyunculardan daha iyi bence .

Haber'e Git