Rektör Coşkun'dan kayıt sonrası durum değerlendirmesi

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şahika 9 yıl önce

üniversitenin şu an toplam öğrenci sayısı nedir? Kurucu rektör mollamahmutoğlu 2012 yılında devrettiğinde toplam 5 bin 300 öğrenci vardı. Ya şimdi? Nitelikli öğretim üyelerinden ne haber? Kadrolu kaç profesörünüz var ? Rektör olarak ve bir bayburtlu olarak sizin kadronuz niye Bayburt üniversitensinde değil?

Avatar
Fatih 9 yıl önce

hükümetin paralel yapı olarak nitelediği hatta son olarak terör örgütü diye ilan ettiği oluşumun uzantıları fakültelerinizde öğretim üyesi ve görevlisi olarak epeyce bir sayısı var. Peki bu dönemin rektörü olarak bunlara karşı ne yaptınız? Dahası mühendislik fakültesindeki dekanınız kız öğrencisi başörtülü diye tutanak tutan ve atatürk üniversitesi mühendislik fakültesinde görev yapan bu kişi için niye herhangi bir işlem yapmadın. Hatta onu dean olarakta siz önerdiniz. Kadronuzu bir bayburtlu olarak niye bayburt üniversitesine almadınız? Bu sorulara yanıt için bir basın toplantısı yaparak açıklama yapmayı düşünmüyormusunuz?

Avatar
Taşkın 9 yıl önce

Yorumlara katılıyorum. İlahiyat kökenli bir rektör olarak, başörtülü öğrenci hakkında tutanak hazırlayıp atatürk üniversitesinden atılmasına vesile olan ve bu nedenle rektör adaylığı döneminde YÖK tarafından listeden çıkarılan mühendislik fakültesi dekanı niye hala görevde ve sizin kadronuz niye bayburt üniversitesinde değil? Yoksa işiniz bitene kadarmı bayburtlusunuz..?

Haber'e Git