Arpalı Oteli, Kur'an kursu olacak

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
alim 9 yıl önce

Neye niyet neye kısmet hey MaaşAllah sebep olanlardan Allah razı olsun

Avatar
Terzi 9 yıl önce

Ülkemizde yeni köprüleri havaalanlarını ve yeni yatırımları istemeyenler olduğu gibi beldemizde de böyle sefil zihniyetliler mevcut. Yapılan iş rahatsız etmiş ki öğrenci bulunamayacak diye dua ediyor. İtin duası kabul olsa gökten kemik yağardı diye güzel bir sözümüz var. Mhpli aydın bey dediğin şahıs ve sen bu işleri hayal bile edemezsiniz. Çenenizi kapatın pislikleriniz ortaya dökülmesin. Paraları ukraynada yemiyorlar kuran kuran kursu yapıyorlar. İçini Allah doldurur sen merak etme.

Avatar
Arpali 9 yıl önce

89 yılında o binayı sizin uzantiniz yaptırmıştı işletmeci bulamadı atıl oldu, mhp li aydın üniversiteye vermek için uğraştı , siz ise tekrardan sponsor aracılığı ile yaptırdınız fakat unuttuğunuz bir şey var kız öğrenci bulamayacaksınız ve bir zaman sonra tekrar atıl olacak ve binanızda diyanete devrolmuş oldu, geçmiş olsun.

Avatar
karahan 9 yıl önce

başkanımızdan Allah razı olsun.. çok güzel bi projeyi hayata geçirdiği için. seçimden önce söz vermişti otel binasının kız kuran kursuna dönüştürüleceği hakkında sözünü tuttu başkanımız Allah razı olsun..başkanım spor kompleksinide en kısa zamanda faaliyete geçirmenizi bekliyoruz..

Haber'e Git