Yüzlerce Bayburtlu 'Ramazan Sofrası'nda buluştu

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sibel 9 yıl önce

sayın başkan sadece protokolde belediye başkanı olduğunu hatırlıyor,şu yolların ,tozun pisliğin mimarı değil sanki, oto galerici belediyeye aldığı araçlar bir iki hafta ak bankın önünde sergileniyor bakın ben aldım,vAllahi Hacı aliyi bile arıyoruz ne hallere kaldık...

Avatar
metin 9 yıl önce

eskiden insanlar burda yemek yemeye utanırlardı burda ancak yolda kalmış misafir sahipsiz kimsesiz yoksullar yemek yerdi bu yemek onları hakkıydır

Avatar
silo 9 yıl önce

Devletin malını peşkeş çeken e haram olsun...

Avatar
gökhan 9 yıl önce

Eski vekil sayın bünyamin özbek bu memlekette izlediği rezil siyaset nedeniyle seçim kaybedildi. ama hala vekil olduğunu zannediyor.

Avatar
bayburt 9 yıl önce

seçtiğimiz insanları yermek marifet değil ama seçilenlerde yaptıkları organizeleri ne amaçla yaptıklarını kendilerine sormalılar ; cevap yine kendilerinde saygılar.

Avatar
sinan 9 yıl önce

Bayburt belediyesinin kaynaklarını kullanarak ak parti iftarı yapmışlar. yazık.

Haber'e Git