Yeni bir lezzet durağı: Orsor Alabalık

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aydın Ekşioğlu 9 yıl önce

Allah rahmet eylesin Şamil amcayı çok iyi tanırdım.Tesisin ruhsatlandirma çalışmaları icin bana gelmişti.Karı koca tek başına o tesisin yasaması icin büyuk caba gösterdi.Hayattayken çocuklarınin tesise sahip olmadıklarından bahsederdi görüyorumkı şimdi çocukları sahip çıkmış Rahmetli Şamil amcanın gözü arkada kalmamış.Hasan beyi özverisi için kutluyorum.

Avatar
Mehmet KOÇAK 9 yıl önce

üretim sayinizi artirmaniz gerekiyor gelen misafirleri daha memnun Temel Lazım başarilar dilerim

Avatar
Ebru Koc 9 yıl önce

Tek Kelimeyle mükemmel bir yer eline koluna saglik misafir perverliginizle ve lezzetiyle bayburt ve cevresinde gordugum en guzel ciflik hasan abi eline koluna saglik hersey cok guzel cok begenerek isteyerek geliryorum her gelisimdede memnuniyetle geri donyuorum basarilarinin devamini dilerim

Avatar
Alpaslan zengin 5 yıl önce

Bayburt'ta kesinlikle en nezih mekan diyebilirim, hoşgörülü karşılama ve kaliteli hizmet başarılarınızın devamını diliyorum.

Haber'e Git