Burç: "Tahriklere kapılmayacağız"

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
coruh69 9 yıl önce

sayın başkanım siz hala 2002 yle bugünü kıyaslıyorsanız neden hep hezimete uğradığınızı açıklamaya bile ihtiyaç kalmamış demektir , 2002 de terörün sıfır olduğunu neye göre açıklıyorsunuz şehit sayısına bağlıyorsanız şimdide gelmiyor bizde oturup terör sıfırmı diyeceğiz , terörist başını neden asmayıp meydanlarda ip attığınız bu millete açıklamak zorundasınız...
partinize taze kan gerekli bunu bilir bunu söylerım mevcutlar miadını doldurdu artık

Avatar
hacı dursun yaşaroğlu 9 yıl önce

vatana millete kimin ihanet ettiği kimin fakir fukaranın yetim gurabanım parasını sıfırladığn gördüğünüz halde akp oy verenlerin aklından bir müslüman olarak şüphe ediyorum..!

Avatar
Asım Koca 9 yıl önce

Ihanet söylemi üzerine kurulu bir siyaset . Mevcut hükümet karşısında duran her nesneyi ihanetle suçladı. Bu nasıl bir mantiktir cozemedim "akp karsisindaysan dine vatana ihanet etmissindir". Kısaca şunu söyleyeyim ben kendi adıma akp yi sevmiyorum. Ancak benim vatan sevginin sadece zekati bile onların mevcut yönetimindeki tümünün toplamın vatan sevgisinden ağır gelir.

Avatar
Ali 9 yıl önce

akp hem hdp ile masada hemde çıkmış neler diyor mhpnin oylarını arttırması birilerini fena rahatsız etti.

Avatar
mehmed 9 yıl önce

bu kılıç la ilk önce 2002 imf muhtaç duruma düşürüen siasilerden başlayacaksın sayın başkan.sizin algılama sisteminde bir anormallik var sizin bu dik duruşunuzla partinizin arasında dağlar var

Haber'e Git