Lider nefes aldırmadı, hesaplar iyice karıştı!

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ 9 yıl önce

tak tak 2 gol...futbol öğrettiler

Avatar
MEHMET 9 yıl önce

kaleci ve forvet hatti çok önemli...erzurumun kaleci ve forvetini gördük bu haftada üsküdarin kalecisini ve forvetlerini seyrettik...demekki bu işler ali yat ali kalk diyerek olmuyormuş....taraftarlarimizinda ders çikarmasi lazim

Avatar
bayburtlu 9 yıl önce

bahaddin hoca devre arasında 11 tane iyi futbolcuyu yolladınız bu takımdan o çocuklar bu takımı türkiye kupasında gruplara bıraktı. pendik ve buca maçlarında 10 kişiyle rakibe sahayı dar ettiler hepimiz gördük şahit olduk birçok maçta. o oyuncuları gönderdiniz 12 tane yrni oyuncu aldınız, bir takıma devre arasında 11 oyuncu gönderilip 12 tane oyuncu geldiği nerede görülmüş. hadi bahaddin (hoca) diyeceğim hoca demeye dilim varmıyor,bu bahaddin efendi kendi 12 tane kendi adamını getirdi, bu adam bunları yapacağım dediğinde yönetim ve futboldan anlamayan başkan hiç mi birşey demedi bunun hata olduğunu nasıl anlamadılar ve karşı gelmediler... sorulması gereken çok soru var takım küme düşünce sorarsınız artık bunları kendinize geçmiş ola.

Avatar
hasan 9 yıl önce

abu taraftara çok yazık.....bu takım ne zor şartlarda 3. lige çıktı...

Haber'e Git