Mursi'ye verilen ceza Bayburt'ta protesto edildi

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Reziller 9 yıl önce

Sizin destek verdiginiz siyasi irade hic bir karsiligi olmayan cesaret verici aciklamalariyla yanlis yonlendirmeseydi Mursi bugun gorevinin basinda idi. Secim yapmasi gereken uygun zamanda erken secime gitseydi bugun demir parmakliklar arkasinda olmayacakti. Suriyede akan kandan da Misirdaki zulumden de sorumlusunuz. Sovenizmle Dunyanin duzeninini degistirebileceginizi sandiniz. Bu cileyle olur ilmek ilmek dokunan bir kaneviceyi kenara atip "desinlerle" is yurutmeyekalktiniz. Vebaliniz buyuk...

Avatar
ali 9 yıl önce

yorumlarınıza aynen katılıyor ve hak veriyorum. bunların bir kere türk bayrağı taşıdığına şahit olmadım. ellerine mısır, filistin bayraklarını alıp ortalıkta görünmeye çalışıyorlar, benim gözüm dede hiç bir değeri yok. islam dünyası kan ağlıyor. bunlarda istismar etmeye çalışıyor.

Haber'e Git