AK Parti merakla beklenen aday listesini açıkladı

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail 9 yıl önce

hayırlı olsun naci beye oyum mhpye

Avatar
adem yilan 9 yıl önce

akp miletin tepkisini hic hissetmemis bayburta anlasilann. artik ceket koysan alamazsin.

Avatar
şaşkın 9 yıl önce

haber başlığındaki sürpriz kelimesi naci ağbal için değil de bünyamin özbek için kullanıldı sanırım. çünkü hakikaten sürpriz oldu bize. kürsülerde göremediğimiz, uyuklayan, fotoğraf çekilme sevdasına düşen, mecliste tek bir önergesi olmayan, bayburt namına bir şey yapmayan birini alın sizin vekiliniz buuu demeleri hakikaten sürpriz oldu... pehhhh.

Avatar
bayburt 9 yıl önce

emeklı olmak ıçın bayburt bulunmaz bı nımet gıden göbegını buyutup geliyor olan garıbana oluyor

Avatar
AKP li 9 yıl önce

bayburt akp yönetiminde bulunanların bu partiye getirilerini hesap edecek olursak, hiçbirinin getirisi olmadığını görerek bunların puan hanelerine koca bir 0 (sıfır) koyabiliriz. anlamadiğim genel merkezde bayburt' taki bu durumu gören bir Allahın kulu yok mu? bunca tepkiye rağmen kuklaların tercihi doğrultusunda tekrar aday gösterilerek, ak partinin bayburttaki ikinci milletvekilliğini mhp ye kaptıranların 7 haziranda nasıl bir mazeretleri olacağını çok merak ediyorum. ama mazeret bulmak çok kolay onlar için o zamanda oy vermediği için bu insanlar suçlu olur. yöneticiler görün artık işkur, syd, yaşlılık maaşıyla korkuttuğunuz bu insanlar uyandılar artık, korkularından yüzünüze gülen bu insanlar sizi sandıktan çıkarmayacaklar.

Avatar
bayburt sevdasi 9 yıl önce

Bayburt ak parti yönetimi neden istifa etsinki hepsi bünyamin ozbekin adamları parti ticaret yuvası olmuş yazık oldu bayburta naci akbağ iyi bir tercih ama bünyamin özbek bayburttan istenmeyen kişidir

Avatar
akgençlik 9 yıl önce

topluca mhp ye çalışıyoruz

Avatar
serhat 9 yıl önce

topluluklar layık oldukları şekilde yönetilirler,kimse ağlamasın.

Avatar
spiderman 9 yıl önce

Bu sehirden spiderman de mv olsa memleketin olacağı bukadar. Mv olanlar once kendilerinin ve sulalelerinin geleceklerini garantiye aliyorlar. E vakit kalırsa parkeleri sökülmüş Cumhuriyet caddesinde esnaf ziyareti yapiyorlar sırıtarak.

Misafir Avatar
stk 9 yıl önce @spiderman

stklar olarak bizim oylar nereye gitti. ayrıca bize naci ağbal sorulmadı. partide yapılan temayülde ise bünyamin özbek yoktu. kimle kafa buluyorsunuz sahi.

Beğenmedim! (2)
Avatar
sanane 9 yıl önce

bünyamin varsa vAllahi billahi oy vermem...bir dönem daha vekillik yapıp 3
derece akrabalarını işe almasınımı izliycem

Avatar
memur 9 yıl önce

Bayburt ak Parti il üyeleri istifa edin

Avatar
Temel SAĞIROĞLU 9 yıl önce

Demek yine bana hüsran 
Bana yine hasret var 
Yine bana esmer günler düştü eyvah 
Yine bana hüsran bana yine hasret var 
Yine bana sensiz günler düştü 

Demek yine bana hüsran 
Bana yine hasret var 
Yine bana esmer günler düştü eyvah 
Yine bana hüsran bana yine hasret var 
Yine bana esmer günler düştü
Tebrikler Adalet kalkınma partisi doğru tercih gerçekten doğru tercih
Şarkı hüsrana uğrayanlara gelsin

Avatar
aytekin aytekin 9 yıl önce

Bayburt özbekistan llmasin

Avatar
KRAL 1279 9 yıl önce

ak parti̇ artik bi̇rtakim kendi̇ni̇ bi̇lmez üyeleri̇n fi̇ki̇r ve düşünceleri̇ni̇ alip aralarinda oyseçi̇mi̇ yapip beli̇rli̇yorlar hi̇ç sormuyorki̇ bünyami̇ bayburtta ne yapmiş sadece çikar. ama görün bakın ikinci vekil bünyamiye kalmıyacak burdan birtane naci ağbal ikinci aday kadri karaoğlu mhp den

Avatar
seçmen 9 yıl önce

stk'lar, parti delegeleri kandırıldınız.. sizin seçtiklerinizi seçmeyenler size ^benim adayımı seçeceksin" zorlaması yapmakta.. vicdanınız varsa (stk'lar için) tepkinizi gösterirsiniz..

Avatar
cengiz 9 yıl önce

tepkimiz başbakan kontenjanına değil bönyamin özbeğin yeniden aday olmasınadır.

Avatar
Muharrem 9 yıl önce

tayyip açık açık şunu demiş. ben bayburtta kimi koysam bu adamlar oy verir. cahil insan yuvası. çal çırp pkk ile kucak kucağa ol ama yalandan iki Allah de tamam.

Haber'e Git