Sonradan girenler, 5 dakikada çevirdi!

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakan sancaktaroğlu 9 yıl önce

cok değerli 3 puan alındı ancak futbol istenılen seviyede değil oyucularda kupada oynanan buyuk maçlar sonrası ıstek ve hırs azalmış takım yorgun bitkin vazıyette..gokhan özelllıkle formsuz oluşu hücum etkiliğinde yetersiz kalıyoruz kapanan takımlarda kazımında gönderilmesi sonrası oyuncu eksiltebılen defansı bozacak kimse kalmadı ve bunun neticesinde gol pozisyona uretmekte zorlanıyoruz..son olarak bahattın hoca şunu denemeli bence Etimesgut maçında golu atan emre özivegeni orcunla beraber oynatırsa verim alabıllr..

Avatar
david 9 yıl önce

takım iyi maşallah süleyman erçin yunusemre nin gölgesinde oynuyorsun coşkun ollar yokke oyna adamı kaçırdın azkalsın gol oldu hocayı tebrik ederim değişiklikler iyiydi daha iyi günlere

Haber'e Git