“Hükümet, zalimin en büyüğüyle ortak!“

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tamer kırmızıoglu 9 yıl önce

ALLAH razı olsun sizden çok şükür uygur türkleri yanlız degilmiş

Avatar
milli 9 yıl önce

Her olayı politize etmekten ne kadar zevk alıyoruz.Doğu Türkistan bütün milletimizin ortak dertlerindendir.Olayı siyasi boyuta çekerlerse birileri, ben AnasolM Hükümeti zamanında milliyetçi olduğunu parti ismi olarakta tasdik ettiren bir partimizin genel başkanımızın başbakan yardımcısı olduğu dönemde kızıl çin devlet başkanına devlet nişanesi verildiğini hatırlatmak isterim.Tabi açıklamayı yapan genç arkadaşlar o yıllarda çocuk denecek yaşta oldukları için bu yaşanmış, dramatik gelişmeyi hatırlamazlar.İnternetten isteyen aratıp bulabilir!Kerkükte,doğu türkistanda,filistinde,ırakta suriyede milletimizin meselesidir...

Avatar
Olcay 9 yıl önce

Adı milli olan namilli arkadaş bu gençler ve bu ocak bu dertleri dile getirmese kimsenin umurunda değil. Eger bütün milletin meselesi ise niye bütün millet ayaklanmıyor. Elbetteki bu Türk milletinin meselesi bu sevgili gençlerde Türk milleti adına bunu dile getiriyorlar sen niye gocunuyorsun. Sen veya birileri yapsın bizde helal olsun diyelim. Yapamazsınız tabi nerde sizde o yürek. Koalisyon döneminde yapılan hatalarıda sadece tek partiye yüklemek ve saldırmak için bahane ediyorsunuz. Bir yandan tüm milletin davası diyor biryandan siyasi partiyi karıştırıyorsun. Tabi aynı zihniyet şehit cenazesine sahip çıktığı için de bu gençleri suçluyordu. Allah akıl fikir versin ne deyim.

Avatar
Asım koca 9 yıl önce

Bunu ister politik bir girişim düşünün Ister show olarak algilayin . Her ne olursa olsun dile getirmelidir. Ey Esaddiye hhaykirmalar nerede kaldı . Ne çabuk mısra demokrasi geldi. Halen gazzeye gidemedi ler . Bunları hatırlamak için çok genç olmayada gerek yok. Şuan daha yeni yasandi bir yıl bilemedin iki yıl oldu. Siyasi görüşü ne olursa olsun zulme karşı dik Duran'ın yanında olmak lazım. Ancak seçim öncesi dünyada saymadigi müslüman toprağı kalmayan kişiler bu aralar saraylar da maskeli balo vermekte. Tebrikler gençler . Millet ve ümmet bilinci olraak tam not aldınız.

Haber'e Git