Tatlı krizi tarihe karışıyor!

Peynirli, patatesli, sosisli ya da sebzeli... Eskiden beri hep tuzlu yemeye alıştığımız milföyü bir de çikolatalı deneyin!

Tatlı krizi tarihe karışıyor!
Malzemeler

Dilediğiniz kadar milföy hamuru

Sürülebilir Çikolata

1 yumurta sarısı

Hazırlanışı

Milföyler bir süre çözüldükten sonra merdaneyle hafifçe açarak biraz büyütün. Ardından milföyü dörde veya iyiye bölüp içine çikolata sürüp katlayın. Yağlı tepsiye dizdikten sonra üzerine yumurta sarısı sürüp 200 derecede ısıttığınız fırına atın. Dilerseniz üzerine pudra şekeri serperek servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.