Taşhan’da Kitap Şenliği

Tarihi Taşhan kapılarını bu kez kitap şenliği için açtı...

Taşhan’da Kitap Şenliği
Bayburt Postası - Daha önce birçok sanatsal etkinliğe ev sahipliği yapan tarihi Taşhan kapılarını bu kez kitap şenliği için açtı. Bayburt Belediyesi’nin ev sahipliğinde Purut Kitabevi tarafından düzenlenen ve 2-8 Mayıs 2017 tarihleri arasında kitapseverleri ağırlayacak olan kitap şenliğinin açılışını Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, Ak Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal ve İl Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan birlikte yaptılar.

   
 
Başkan Memiş Öğrencilere Kitap Hediye Etti

Açılışın ardından Bayburt ve Bayburt dışından 8 yazarın düzenlenecek imza günleri ile sevenleriyle buluşacağı şenlikte kitap kurtlarının beğenisine sunulan kitapları ilgiyle inceleyen Belediye Başkanı Mete Memiş minik öğrencilere seçtikleri birer kitabı hediye etti. Kitap şenliği Taşhan’ın tarih kokan atmosferinde kitap dolu saatler geçirmek isteyen kitapseverler için kaplarını 8 Mayıs 2017’ye kadar açık tutacak.​

   
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nabi 7 yıl önce

Böyle bir etkinliğe destek verdiği için Mete beyi ve Purut Kitabevini kutlarım. Dilerim Bu kitap şenliği önümüzdeki yıllarda gelenek haline gelir. Diğer illerde Kitap Fuarı oluyor.
Bizde niye olmasın.Teşekkürler Sayın Başkan. Teşekkürler Purut Kitabevi.

Avatar
BAYBURTLU 7 yıl önce

BAYBURTTA PURUT KİTABEVİ GİBİ EN AZ 10 TANE DAHA KİTABEVİ OLDUĞU ZAMAN İŞTE O ZAMAN BAYBURT GERÇEKTEN CEHALETİ YENEBİLİR GERÇEKLERİ GÖRÜR SORGULAMAYA BAŞLAR OKUMAYAN TOPLUMLARIN SONUNU GÖRÜYORUZ İNŞALLAH BAYBURT EN KISA ZAMANDA HAKETİİĞİ EĞİTİM SEVİYESİNE ULAŞABİLİR BU FUARLARIN YILDA BİR KAÇ DEFA OLMASINI TEMENNİ EDEREK SAYGILAR SUNUYORUM

Avatar
İsmet 7 yıl önce

Bizler Bayburtlu olarak pek okumayı sevmiyoruz.Dilerim bu tür etkinlikler yeni neslimize kitap sevgisi .Kitap okuma zevkini kazandırır.Teşvikleri için Belediye ye girimleri için Nihat Purut ağabeye teşekkürler.