Kenan Yavuz Etnografya Müzesi'nde 'Sandıkların Hikâyesi' yarışması

Kenan Yavuz Etnografya Müzesi'nde "Sandıkların Hikâyesi" adlı yarışma düzenlenecek.

Kenan Yavuz Etnografya Müzesi'nde 'Sandıkların Hikâyesi' yarışması

Bayburt Postası - Kenan Yavuz Etnografya Müzesi ile Bayburt Kültür Sanat Platformu Kadın Komitesi ortaklığınca "Sandıkların Hikâyesi" adlı yarışma düzenlenecek. 21 Ağustos 2021 günü düzenlenecek yarışma ile bilgiler Kenan Yavuz Etnografya Müzesi tarafından açıklandı.   

Açıklamada yarışmaya jürinin ön elemeden geçirdiği 10 adet sandığın kabul edileceği belirtilerek, müracaatların 0543 919 17 30 telefondan Leyal Karabulut'a yapılabileceği belirtildi. 

Geçmişin güzel günlerine perde aralamak ve gelecek nesillere bu güzelliklerin aktarılmasını sağlamak için düzenlenen yarışmanın katılım koşulları şöyle:

1- Sandıklar ile birlikte sandıkların içerisinde anlamlı sandık eşyaları bulunacaktır.
2- Sandığın ve eşyaların hikayeleri yazılı olarak bildirilecektir.
3- Yarışmaya kabul edilecek sandık,sahibi ile birlikte müzemizde hazır bulundurulacak ve yarışma günü sandık sahipleri kendi hikayelerini anlatacaklardır.
3- Yarışma sonunda sandıklar sahipleri tarafından geri alınabilecektir.
4- Yarışma günü jüri tarafından değerlendirme yapılacak ve birinci gelen sandığa çeyrek altın,diğer yarışmacılara ise gram altın hediye edilecektir.
5- Yarışmacılar, sandıklarının hikayesinin müzemizin sosyal medya hesaplarından ve basın bültenlerinde yayınlanmasını kabul etmiş sayılacaklardır.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
anadolu yakası bayburt derneği.pendik-ist 3 yıl önce

doğal sanat,150 tonluk yuvarlak göktaşı havada asılı.,haho-saruhan köyü kale
altında.ali.taşı,kültür bakanlığına duyrulur.