Kavcıoğlu'ndan 'Baksı Müzesi' teklifi

Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, ilki Trabzon'da düzenlenen Kültür ve Turizm Bölge Çalıştayı'nın Baksı Müzesi'nde toplanması teklifinde bulundu.

Kavcıoğlu'ndan 'Baksı Müzesi' teklifi
Bayburt Postası - Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, ilki Trabzon'da düzenlenen Kültür ve Turizm Bölge Çalıştayı'nın Baksı Müzesi'nde gerçekleştirilmesi teklifinde bulundu. 
Maliye Bakanı Naci Ağbal, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılımıyla Trabzon'da gerçekleşen toplantıda açılış konuşmalarının ardından söz alan Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Bayburt'un turizm potansiyeline değindiği konuşmasında 2. Kültür ve Turizm Çalıştayı’nın Baksı Müzesi'nde gerçekleştirilmesi teklifinde bulundu. 

Kavcıoğlu şöyle konuştu:

"2015 yılı Avrupa Müze Ödülü'nü alan Baksı Müzesi sunumda gözen kaçmış sanırım. Sayın Genel Müdürümüz değerlendirirse sevinirim. Ayrıca bir sonraki çalıştayın Bayburt'ta Baksı Müzesi'nde yapılmasını istiyoruz. Sizleri Baksı Müzesi'nde ağırlamaktan mutluluk duyacağız."

Anahtar Kelimeler:
Şahap Kavcıoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.