İlk tebrik Baksı dostu Ertuğrul Günay’dan!

Henüz resmi olarak açıklanmasa da, Avrupa Müze Ödülü’nün yeni sahibi Bayburt Baksı Müzesi. Onlarca aday arasından finale kalan ve finalde İsviçre ve Letonya’ya karşı Türkiye’yi temsil eden Baksı Müzesi, büyük bir başarıya imza atarak Avrupa Müze Ödülü’nün sahibi oldu!

İlk tebrik Baksı dostu Ertuğrul Günay’dan!

Bayburt Postası - Henüz resmi olarak açıklanmasa da, Avrupa Müze Ödülü’nün yeni sahibi Bayburt Baksı Müzesi. Onlarca aday arasından finale kalan ve finalde İsviçre ve Letonya’ya karşı Türkiye’yi temsil eden Baksı Müzesi, büyük bir başarıya imza atarak Avrupa Müze Ödülü’nün sahibi oldu! Henüz açıklanmayan ve birazdan Avrupa Parlementerler Asamblesi tarafından açıklanmasını beklediğimiz bu büyük ödül ile ilgili, ilk tebrik eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’dan geldi. Aynı zamanda, bir “Baksı dostu” olan Günay, ödül ile ilgili sıcağı sıcağına şu mesajı paylaştı:

Prof.H.Koçan'ın büyük emeği ile oluşan ve açılış coşkusunu paylaştığımız Bayburt Baksı Müzesi, Avrupa Müzeleri Büyük Ödülü aldı. Tebrikler!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.